Podlaha pod kobercom

Plánujeme prerábať obývačku kde by sme chceli na celú plochu koberec. Oplatí sa dávať pod koberec plávajúcu podlahu? Prípadne prečo áno - nie? Ďakujem.
Odpovedať
A koly comu ju tam chces davat? zbytocne vyhodene peniaze. koberec je najlepsie celoplosne nalepit.
Odpovedať
Profilova fotka
@obernaukaj jedine ak sucastna podlaha je betonova a hrbata,nerovna, dal by som samonivelizacku ;-)
Odpovedať
@atlaska možno z toho dôvodu, že tam chceme vstavané skrine tzv. roldor? @matrin1980 máme len linoleum, podlahou by sa to možno trochu vyrovnalo - sem tam je hrboľatá ale nie veľmi...
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by som dala plavajucu podlahu, tak koberec len maly - pod stolik.
Odpovedať
Profilova fotka
@obernaukaj zbytocne davat podlahu a koberec nato
Odpovedať
co maju vstavane skrine spolocne s laminatom? to je podmienka ho mat ci? lacnejsie mat prebrusenie ako davat laminat a nato celoplosny koberec, bude sa ti vlnit, menej vydrzi ako lepeny.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako už písali, zbytočne vyhodené peniaze za laminat, treba pôvodnú podlahu buď zbrúsiť alebo vyliať samonivelizačnú hmotu. Cenovo to vyjde možno ako ten laminát. :-)
Odpovedať
Nevyhadzovala by som peniaze aj za plávajúcu podlahu aj koberce. My máme plávajúcu podlahu a sme spokojní. Koberce sme mali na starom byte a už by som ich nechcela. Na plávačke máme akurát malý koberec, kde sa hrajú deti, aby im nebola nezostala zima.
Odpovedať
my sme kedysi mali koberce a som si povedal, ze v zivote nikdy ich uz nedam. Upratovanie bez koberca nam usetrilo dost casu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?