Otvorený priestor-chodba a obývačka.

Prosím Vás,ideme prerábať chodbu s obývačkou.Všetko to necháme otvorené z dôvodu tmavých izieb.Plánujem biele podlahy-tiež samotný nábygtok by som chcela tiež v bielej-teda aj v bielej-steny zrejme tiež....samozrejme chcem do toho zakombinovať aj nejaký iný odtieň-či už k nábytku atd.Len hlavne potrebujem zosvetliť tie rpiestory a aby to vyzeralo také väčšie.Čo by ste mi k tomu poradili??
Odpovedať
@nela82 Odporúčam svetlejšie podlahy, dosť to presvetlí izbu, napríklad svetlohnedá plávajúca. Treba mať aj svetlé stropy, ideálne biele, nie tmavo ntreté drevo. Do obývačky sa dnes dáva málo nábytku, poťahy na gauči môžu byť svetlé.
Odpovedať
Mozno by som zvazila aj kremovu namiesto bielej. V kombinacii s inou farbou to nebude take kontrastne
Odpovedať
@nela82 podla mna ked skombinujes kremove steny s trosku tmavsim nabytkom ukaze to velmi pekne. Napriklad ja by som ani v malej izbe neupustila od dreveneho nabytku v obyvacke. Pre mna je ale drevo domov, takže preto. :) Ale spravna kombinacia bledej a tmavej ti podla mna priestor az tak nezmensi. len to treba naozaj vhodne skombinovat, mozno stoji za to poradit sa aj s odbornikom. ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?