Odpoveď na príspevok od victorka505:
Ahojte 🙂 Ideme sa konecne pustit do prerabky obyv… @victorka505 my sme to mali rovnako., Vsetko sa mi pacilo a nevedela som sa rozhodnut. Klasika. Akoze mne trosku pomohol taky ten moodboard ak to poznas, a zrazu som videla, ze niektore styly spolu vobec neladia a niektore naopak ano. A hlavne sa zacala opakovat urcita farebnost a materialy. Od toho som sa potom odpichla.Odpoveď na príspevok od victorka505:
@glopa @janaigor baby dakujem! No vyskusam asi te… @victorka505 no ak nejdete menit teda tie podlahy alebo malovat (k tomu si sa akosi pozabudla vyjadrit 😅) tak je take nieco ako room planner. Mozno najdes aj nejaku bezplatnu verziu. A nabytok uz vies odkial budes vyberat? Myslim ci sa ti opakovali nejake eshopy ked si pozerala.Odpoveď na príspevok od janaigor:
@victorka505 no ak nejdete menit teda tie podlahy… @janaigor jaj boze, som to akosi prehliadla prepac 😅 no podlahy zostavaju tie su nove, nic im nie je. Steny mame v podstate biele, premyslam mozno este nad tapetou na jednu stranu steny alebo ju vymalovat jednou farbou. No opakovali sa mi nejake eshopy, ale neviem..Akojasne ze by som najradsej kupila vsetko z jedneho ehopu, no viem ze to proste niekedy nie je mozne.Odpoveď na príspevok od victorka505:
@janaigor jaj boze, som to akosi prehliadla prepa… @victorka505 a preco by nebolo? My sme to tiez tak riesili. Aj sedacku, stolik a obyvackovu stenu. A niekedy je to tak aj lepsie, lebo ono niektore obchody to mavaju aj ako komplet supravu, ze sa to k sebe bude hodit na 100%.Odpoveď na príspevok od victorka505:
@janaigor jaj boze, som to akosi prehliadla prepa… @victorka505 vsetko sa da, len sa musi chciet 😉 ja napriklad som si normalne spravila v mobile zalozky v kartach a tam som si ukladala linky, ktore mi naslo. No a potom som uz len vyradovala a nakoniec ked mi zostalo v jednom eshope najviac linkov tak odtial som potom popozerala aj ostatne veci. A uplne super bolo, ze som tam nasla aj take drobnosti ako kvetinace napriklad 😄