chcela by som tam mat rohovu sedacku, obyvaciu stenu a planujem aj jedalensky stol,lebo kuchynu mame malu . Chcela by som hlavne poradit s rozmiestnenim a tak aby to neposobilo moc preplnene ale take vzdusne
Pozrite si naše riešenie, Dve varianty riešenie obyvacej izby s jedálnským stolom. Tv stenusme umiestnili na pravú stenu - ktorá by nám opticky predĺžila izbu, Kedže to má byť obývacia izba - na prvý pohľad pri vstupe do izby by nám jedálenský stôl nemal udrieť do očí. V našom usporiadaní je priamy kontakt od dverí k oknu jednoduchá komunikácia aj k sedačke aj jedálenskému stolu. Ak budete potrebovať s niečím poradiť napíšte nám. :) Čo si myslíte o našom riešení.. Môže byť?
@rady_architekta dakujem pekne za radu, aj takto sa mi to paci. A preco neni vhodne umiestnit jedal.stol pod okno? zeby som len vymenila sedacku so stolom.
@rady_architekta ahoj,,chcem sa spýtať, ak by som poslala podoris obyvacky, dalo by sa to nejako spraviť?,,potrebovala by som s obyvačky spraviť aj detský kutik :) čiže oddeliť nejakou priečkou
Dobrý deň,
rada by som sa s Vami poradila :-) V najbližšom období by sme chceli začať prerábať rodinný dom na dve bytové jednotky pre mňa so snúbencom a otca so sestrou. Chcela by som začať obrovskou halou, ktorá je minimálne 15rokov nevyužívaná(rozumejte -slúži iba na prechod k schodom,kuchyni a obývačke) a chcela by som ju prerobiť na obývačku,ktorá by slúžila pre obe domácnosti. Nemáte dáke kreatívne nápady ako to vyriešiť? ;-) Ďakujem=)
My sa z nasej pozicie interieroveho studia mozeme pridat do tejto diskusie, ze obyvacku zarucene osviezi napr. naladovy sadrokartonovy TV panel, podsvieteny LED pasmi; alebo jednoduchsi znizeny svetelny strop. Financne to nepatri medzi narocne zalezitosti, sadrokarton nie je drahy. Ilustrativne nieco taketo: