Môže sa kožený gauč po 2 mesiacoch zodrať?

Profilova fotka
mame asi 2 mesiace kozeny gauc, ktory je presivany na sedacej casti. je to normalne, ze po dvoch mesiacoch pouzivania je na presivanych miestach vo sviku, kde je presity gauc do kriza vodorovne aj zvisle, koza zodrata a zafarbena (od rifli)? gauc je usity z vrchnej koze - udajne kvalitnejsej....
Odpovedať
ked Vas neupozornili na to, ze by mal byt iba na okrasu, tak ja by som urcite reklamovala, ved ako bude vyzerat potom o rok :-o
Odpovedať
Profilova fotka
reklamuj ;-)
Odpovedať
Nie nemal by, ak je z kvalitnej kože. Máme 7 rokov, svetly, deti skáču po ňom a je ako nový ;-)
Odpovedať
nevidim ako je koza odrata,ale od rifli bleda koza bude spinava vzdy, musi sa cistit, ja nasu umyvam kazdy tyzden. Nielen od rifli ale proste od prachu, nohavice mame proste "spinave" bacha aj na opierky hlavy, mastnota z vlasov-ale to ide pekne a lahko dopu cisticom na kozu, inak ostatne casti cistim cistou vodou a takou chlpatou handrou akoby rukavicou na ruke.
Odpovedať
máme tiež koženú gaučovku tri roky a môžem povedať, že ak by som niekomu povedala, že šom ju kupovala včera, tak mi isto uverí. Používame ju denne a používajú ju aj naše deti, hlavne starší syn, ktorý po nej vkuse skáče s topánkami, ale nemá žiadne známky ošúchania. Aj o kožu sa treba starať, ale toto by som isto reklamovala.
Odpovedať
reklamovat jednoznacne. toto je total nekvalitny vyrobok .
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my máme originál koženú sedačku starú už asi 10 rokov, mám dvoch malých synov, veľa návštev, ale ešte na žiadnom mieste nie je zodratá. Jednoznačne by som reklamovala!!!
Odpovedať
Profilova fotka
reklamovat ! 8rokov mame kozenu sedacku a ziadne znamky pouzivania a to mam doma 2opice co po nej stale skacu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, len pre info... od ktoreho vyrobcu je sedacka? aby som mohla varovat svojich zakaznikov ;-) dakujem,
Odpovedať
Profilova fotka
Pravdu povediac, s takýmto prešitím sedáku som sa pri kožených sedačkách ešte nestretol. Spoj do kríža sa práve kvôli tomu vťahuje do čalúnenia, viď foto. Ešte že platí 24mesačná záruka :-)
Odpovedať
určite by som s tým šla naspäť do predajne reklamovať to...kvalitnú kožu by nemalo poškodiť nič, mám taký pocit a opravte ma, ak sa mýlim, dokonca ani plameň napríklad zo zapaľovača...My sme tak skúšali vzorky kože od sedačiek...a tým kvalitným sa ozaj nič nestalo ;-)
Odpovedať
Jednoznačně reklamovat a nedat se. Máme světle béžovou koženou sedačku 12 let, pravidelně ji myjeme a ošetřujeme a je jako nová. Jen tam, kde nejčastěji sedá manžel, je trošku vysezená (ale on má 110 kg) :-( Ale tohle je buď nekvalitní materiál nebo nekvalitní práce. A nebo obojí. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Urcite to nie je normalne :-| My mame kozenu sedacku 10 rokov a je ako nova ;-) A vsetko na nej robime :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie, normalne to nie je, koža sa nesmie zodrať pri bežnom použýívani roky , nie to po dvoch mesiacoch....PO 10 r som predala koženu sedacku, nebola vobec zodrata ! .. takze jednoznacne reklamovať, držim palce
Odpovedať
My máme koženkovú v červenom, také iste prešitie ako uvádzaš, máme ju 3 roky a je tiež ako nová ... jednoznačne reklamuj !
Odpovedať
Kozenu sedacku mame uz viac ako 5 rokov a veru ziadne zavady. My ale "sitie" na sedacej casti taketo nemame. Asi by ma porazilo, keby sa mi toto stalo, preto, drzim palce pri reklamacii.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?