Moderný konzolový stolík: Inšpirácie a tipy

Dobrý večer Zháňam typ na moderný pekný šmrcovny konzolové stolík do dennej časti. Vdaka za inšpirácie a typy 🥰🤗
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od morenitka:

Dobrý večer Zháňam typ na moderný pekný šmrcovny…
@morenitka muzza, whitehome, zeno, westwing, bonami mas prejdene? Resp co si pozerala? A najlepsie sa hlada inspiracia na pintereste. Lebo pekny, smrcovny, moderny, vobec netusim aky sa ti moze paci
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od morenitka:

Dobrý večer Zháňam typ na moderný pekný šmrcovny…
@morenitka darmo by ti sem ludia popridavali tie svoje, ked aj tak ma kazdy iny vkus a inak zariadene. len pekne pozeraj eshopy, kym ta nieco neoslovi 😀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mikita2:

@morenitka darmo by ti sem ludia popridavali tie …
@mikita2 Pravda, mne sa napríklad dlho a veľmi páčili také tie robené s dreva, čo to je ako odpílený kmeň alebo koreň a s epoxidom, ale toľko toho bolo, že sa mi vidí, že to už pôsobí dosť gýčovo 🤔
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od japupi:

@mikita2 Pravda, mne sa napríklad dlho a veľmi pá…
@japupi hej viem, co myslis. to ako ked zacalo byt velke halo okolo tych machovych obrazov, tiez to bolo zaujimave a nevsedne, ale potom to uz vyskakovalo aj na kazdom eshope. sa to proste okukalo a uz to nie je take vau.
Odpovedať
Akože ku stolíku by som si dal napríklad aj takéto fajnové talianské kreslo https://natuzzi.sk/natuzziitalia/sk/p..., mám model Cassia doma a ten sa mi veľmi hodík ku konferenčnému stolíku :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michalac123:

Akože ku stolíku by som si dal napríklad aj takét…
@michalac123 To kludne mozes, ale tak otazka neznela 😁
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od huliana:

@michalac123 To kludne mozes, ale tak otazka nezn…
@huliana Hehe, máš pravdu 😁, trošku som odbočil. Som zvedavý, čo ostatní odporučia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?