Odpoveď na príspevok od morenitka:
Dobrý večer Zháňam typ na moderný pekný šmrcovny… @morenitka muzza, whitehome, zeno, westwing, bonami mas prejdene? Resp co si pozerala? A najlepsie sa hlada inspiracia na pintereste. Lebo pekny, smrcovny, moderny, vobec netusim aky sa ti moze paciOdpoveď na príspevok od morenitka:
Dobrý večer Zháňam typ na moderný pekný šmrcovny… @morenitka darmo by ti sem ludia popridavali tie svoje, ked aj tak ma kazdy iny vkus a inak zariadene. len pekne pozeraj eshopy, kym ta nieco neoslovi 😀Odpoveď na príspevok od mikita2:
@morenitka darmo by ti sem ludia popridavali tie … @mikita2 Pravda, mne sa napríklad dlho a veľmi páčili také tie robené s dreva, čo to je ako odpílený kmeň alebo koreň a s epoxidom, ale toľko toho bolo, že sa mi vidí, že to už pôsobí dosť gýčovo 🤔Odpoveď na príspevok od japupi:
@mikita2 Pravda, mne sa napríklad dlho a veľmi pá… @japupi hej viem, co myslis. to ako ked zacalo byt velke halo okolo tych machovych obrazov, tiez to bolo zaujimave a nevsedne, ale potom to uz vyskakovalo aj na kazdom eshope. sa to proste okukalo a uz to nie je take vau.Odpoveď na príspevok od michalac123:
Akože ku stolíku by som si dal napríklad aj takét… @michalac123 To kludne mozes, ale tak otazka neznela 😁Odpoveď na príspevok od huliana:
@michalac123 To kludne mozes, ale tak otazka nezn… @huliana Hehe, máš pravdu 😁, trošku som odbočil. Som zvedavý, čo ostatní odporučia.