Kvalitné moderné sedacie súpravy - poradíte?

Profilova fotka
Ahojte, prosim vas viete mi poradit kvalitne sedacie supravy za priatelnu cenu... chceme okolo 800e.. ale chcem taky moderny styl, jednofarebne, najlepsie aj rozkladacie. dakujem za vsetky radi :)
Odpovedať
skus mrknut nejaky online eshop a určite tam niečo vyberieš.
Odpovedať
Xxxl lutz rakusko skus pozriet aj internetovu stranku maju
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, máte záujem o samostatnú sedačku, alebo v tvare L, U ? Sedačky vyrábame v komponentoch, ktoré majú dané presné rozmery a z nich sa potom vyskladá sedačka najbližšie k požadovanému rozmeru. Od 1.4 budeme mať v ponuke nové rozkladacie modely aj s úložným priestorom zaradené do kategórie Classic. ponuku týchto modelov nájdete na tomto linku https://sedackyphase.sk/sedacky-classic. Taktiež si pozriete naše sedačky, ktoré sú v sekcii outlet, momentálne máme vysoké, pri niektorých až 60% zľavy. https://sedackyphase.sk/sedacky-vo-vy... V prípade záujmu o ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať. https://sedackyphase.sk/kontakt
Odpovedať
Ahoj, na internete je veľmi veľa rôznych produktov. Chceš skôr menšiu sedačku alebo niečo väčšie? Teraz veľmi fičí škandinávsky štýl a podľa mňa je to úplná bomba 8-) Aj si skús premyslieť či sa ti nepáči kombinácia napríklad s kreslom v inej farbe. Možností je neúrekom, treba si len dobre premyslieť čo chceš a hľadať :)
Odpovedať
ja osobne by som chcela sivou sedačku v tvare L alebo pohovku s křeslama, ktorú by som ozvláštnila nejakým farebným vankúšikom. Myslím, že sivá sa neomrzí, je to neutrálna farba. Neviem s predstaviť, že by som si kúpila napríklad tyrkysovou a pozerala by som na ňu x rokov. Vankúšiky ľahko obmeníte -buď nové alebo povlaky. Aj kreslo v inej farbe by bolo super - treba žlté
Odpovedať
podľa mňa keď poriadne prejde internet tak nájdete niečo vyhovujúceho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@karkulkaba01 presne tak nejak si to predstavujem aj ja . :)
Odpovedať
@tamatam ja najradsej hladam nabytok na favi, mrkni tam na sedacky https://favi.sk/produkty/kategorie/se... :). Je to vlastne interentovy vyhladavac takze mas sedacky z ronach obchodov pohromade a nemusis to hladat zvlast, pekne sa daju vyfiltrovat aj podla ceny :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte nejaký nápad pre sedačku s usb aj s "barom" v operadle? Okrem značky Phase prípadne nejaké skúsenosti ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?