Kuchyňa + obývačka

Stále sa neviem rozhodnúť,či mám oddeliť priestor medzi obývačkou a kuchyňou priečkou. V obývačke by pred priečkou bol umiestnený jedálenský stôl.poprosila by som vás o vaše názory prípadne iné riešenie
Odpovedať
@jednoducha nie... ešte k tomu oproti oknu, prechod do kuchyne len 92 cm... takto nie pokiaľ tú stenu nepotrebujete na TV alebo dať k nej príborník, tak nechajte otvorené pokiaľ chcete mať kuchyňu zatvárateľnú, musí byť priečka inak riešená
Odpovedať
máme to tak my a preto sa mi to asi aj páči.
Odpovedať
Zabudni na priečky. Osobne by som vyhodil aj tú priečku kolmo na ňu. Dať tam nízke skrinky, zozadu samozrejme nejaký krajší obklad nie sololit :-).... samozrejme linku usporiadať inak .... a stôl skombinovať s ostrovom práve v mieste priečky na ktorú sa pýtaš, 2v1... nad ostrovostôl zavesiť na kábloch nejaké 3-4 lampy od pol izby k oknu .... skoro dokonalé. :-) A premýšľaj. Čo môže byť pre muža krajšie, ako obrovská obývačko-kuchyňa. Azda len ak je v nej aj šikovná gazdinka. :-)
Odpovedať
kuchynu a obyvacku nie,ale ten vstup urcite oddelit a poriadne,priecka a dvere.
Odpovedať
Priečku tam netreba... kuchyňa sa dá opticky oddeliť od obývačky napr. barovým pultom... jedálenský stôl sa dá dať aj do priestoru, prípadne "oprieť" o barový pult.
Odpovedať
ja by som ten priestor nechal otvorený
Odpovedať
Mne osobne by sa to tiez pacilo keby to bolo otvorene, bol by ten priestor priestrannejsi a aj vacsi. Ale jasne ze rozhodnutie je hlavne na tebe, ako to tebe vyhovuje
Odpovedať
Profilova fotka
Aj nám sa takýto štýl páči, taký otvorený človek vidí na hostí keď príde niekto na návštevu aj rozprávať sa môžu je to také otvorené pekné je to.
Odpovedať
Nechaj otvorene, niet nad velky, otvoreny priestor, ktory dycha :)
Odpovedať
@jednoducha my máme niečo podobné kuchyňu takto oddelenú od obývačky s dvoma prechodmi a vyzerá to super. Máš to aj spojené a popritom stale súkromie v kuchyni npr. keď príde návšteva. A gauč by som umiestila tak, aby nebolo vidno na kuch.linku. takže mne sa to páči tak ako to máte navrhnuté..ale to je len môj názor ;-)
Odpovedať
otvorene priestory su teraz trendy, tiez nemam rad moc priecok a kopu dveri a neviem co vsetko. Preto by som to tam riesil tak ze co najmenej priecok. Je to super pretoze potom nemas aspon taky pocit stiesnenosti alebo akoby som to uz povedal :-)
Odpovedať
@jednoducha Mama rada pozerá bývanie Living (aj ja s ňu sem tam ) v amerických programoch a tam prerábajú domy , alebo špeciálne len staršie kuchyne ...a väčšinou rušia všetky priečky ... a po tom domáci ak je to prerobené....že wau wau wau ...oké je to vzdušné ...a otvorený priestor ... wau wau :-D Tak asi to je potom in ... :-) Ak budeš vyprážať rezne tak priečka to nezastaví.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?