Kam s prečítanými knihami.

Poradíte čo s prečítanými knihami , sú založené na polici a raz prečítané.
Odpovedať
Profilova fotka
1. Nechaj ich tam, pekne dotvoria interier 2. Daruj ich 3. Predaj ich
Odpovedať
Ke mne:))) Nevim, ale treba u nas existuje i u dr. tzv. knihotoc - neco si vezmes a neco zase prineses a lidi si takto pujcuji.
Odpovedať
@henrieta444 ja kupujem len knihy ktore viem ze precitam aj 10x casom, tym ze citam velmi rychlo , polozabudnem obsah takze mozem tocit :) ale inak chodim do kniznice, lebo kupovat 15knih za mesiac naozaj nemusim... :-D Knihy kupujem ako darceky, a precitam ich, idu k majitelovi ak mam sviatok a nevedia co kniha vzdy potesi sama si knihy nekupujem, lebo by sme sa nemali kam pohnut
Odpovedať
Profilova fotka
@henrieta444 Ty si ako môj muž, ten chcel všetky prečítané knihy odniesť do knižnice. Som mu to véééľmi rýchlo zatrhla :-) . Potom budem mojim deťom alebo moje deti si budú samé za hrozné prachy knihy kupovať???? A na moje z výšky mi povedal, že na čo mi už budú - tak ja mu na to, že možno si ešte na staré kolená pôjdem robiť doktorát, a možno aj desať :-D - investovala som do tých kníh nemálo peňazí, pretože v knižniciach nikdy nič nebolo čo som potrebovala trebárs k diplomovke a ja by som ich teraz len tak kdesi dala? Len si ich pekne nechaj, časom sa k tým knihám isto vrátiš a ak nie Ty, tak Tvoje deti, Tvoje vnúčatá... Napr. ja som si nedávno od našich doniesla hromadu kníh typu ako - Angelika, Shakespeara, Casanova, hromadu encyklopédií - zbehni dnes do obchodu a pozri si, čo tie knihy dnes stoja a potom ľahko prídeš na to, čo s nimi urobíš.
Odpovedať
www. knihyknihy.sk , alebo je kopa inych podobnych organizacii.
Odpovedať
Profilova fotka
na modrom koniku je skupina na vymenu knih, tak skus menit... http://www.modrykonik.sk/group/5852/d... neviem odkial si, ale v BA su take schranky a tam mozu ludia davat precitane knihy a brat si z tych schranok ine...
Odpovedať
Profilova fotka
@henrieta444, skus napr Knihobeznik - http://www.knihobeznik.sk/ - ak sa ich chces zbavit. Ja sa vacsiny knih zbavit nedokazem, len sem tam nejakej, ak nezaujala, inak ich mam kade tade (ale v dome budem mat pre ne kniznicu v obyvacke) a castokrat sa k niektorym vraciam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?