Je vhodná táto sedacia súprava do bytu kde žije pes?

Ahojte, chcem sa spýtať či má niekto z vás skúsenosti so sedacou súpravou z textilnej kože v súvislosti so psom :-) Podobné témy som našla, ale vačšinou sa tam riešili veľké psy, tak chcem vedieť ako sú na tom malé. Momentálne máme rohovú látkovú sedaciu súpravu, kde sú strašne vidno psie chlpy. Psa máme malého vzrastu (7 kg kavalier ), ktorý ale strašne plzne a preto by sme chceli kúpiť inú sedačku. Zapáčila sa mi táto súprava http://www.drevona.sk/sedacia-suprava... alebo prípadne táto http://www.drevona.sk/sedacia-suprava... ... náš pes nie je bohvieako aktívny, je to lenivá sučka, ktorá si len lahne na gauč a spí tam celý deň, takže o nejaké škrabance od pazúrov sa veľmi nebojím, no ale predsa sa aj tak teda pýtam na vaše skúsenosti :-) pripadá mi to super, ze chlpy len narýchlo povysavam z povrchu a nemusím polhodinu bojovat s usadenými chlpami v sedačke ( dokonca máme čiernu sedačku a bieleho psa, takze je to fakt hrozné na pohlad :-D ) ... Odporučili by ste mi tento typ sedačky alebo mám radšej kúpiť textilnú ale bledšiu kde tie chlpy aspoň nebude tak vidno ? :-) Dakujem Vám veľmi pekne za každú odpoved.
Odpovedať
@rebbecah ekokoza ANO, biela farba je za trest, zivotnost tak 7-8r potom popuka s tym treba ratat.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si radsej vybrali pravu kozu je predsalen odolnejsia
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme kvôli našej štvornohej láske kúpili kožennú sedaciu súpravu ,už nás nebavilo každý deň vysávať pozapichované chlp y z gauča . A tak isto ako vy , tmavo šedú sedačku a bieleho psa a teraz bielu sedačku a toho istého psa :-D :-D :-D ale tak isto si myslím ,že sed.súprava z materiálu ,ktorý spomínaš nebude mať dlhú životnosť aj keď máte psíka čo si len driemká na gauči ale skôr sa zničí každodenným užívaním od Vás .
Odpovedať
@skiny @slevin @eeffka Dakujem vám za rady, tak my sme teda vylúčili EKO kožu a zvažujeme kúpu koženej :-) sú o dosť drahšie, ale aspon to vydrží a nemusím to toľko vysávať :-D mám síce nadstavec na vysávač na psie chlpy, ktorý krásne povysáva, ale čo z toho ked do 15 minút je zas taká istá :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
ekokoža na sedačke má životnosť 4-5 rokov, potom popuká. My vôbec nedoporučujeme sedačky do ekokože, maximálne spodnú časť a boky, kde sa nesedí. Sedáky a operádlá z látky alebo kože.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?