Je lepšia koža, látka alebo koženka na sedačkách Phase?

mám malé deti, tak aby sa to čo najlepšie udržiavalo....preferujem tmavšiu farbu- tmavošedú..
Odpovedať
Kvalitnú kozu na kvalitnej sedacke
Odpovedať
vsetko ma svoje pre a aj proti. my mame ekokozu. 4 roky a je na vymenu, lebo sa na nej porobile divne zodrate flaky. sestra ma ekokozu kvalitnu, drahu sedacku. po 4 rokoch sa jej cela dopraskala. znamy maju kozu a po 3 rokoch sa tiez cela dopukala. a to je uplne jedno, ci sa o sedacku starame, alebo nie. latka ma vyhodu tu, ze to neni studene v zime, ked na to sadnete. v lete sa na tom nepotite. ale zas nevyhoda, ze to neviete len tak utriet, ked sa to uspini. vsetko ma svoje aj proti.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiez na kozenu sedacku nedam dopustit. Mame ju zhruba 8 rokov a stale vypada dobre. Udrziava sa lahko. Nie je znicena, vysedena. Akurat manzelovi vadi, ze je v zime chladna. Preto do noveho domu kupujeme latkovu. Sama som zvedava, ci budem spokojna a ako dlho vydrzi. Kozenku a eko kozu vobec nedoporucam na casto mechanicky namahane plochy ako su sedaky, ci opierky chrbta a ruk, lebo sa rychlo dopukaju a vysuchaju. Vhodne su akurat na casti, kde nedochadza k castemu kontaktu, ako napr. na spodnu cast sedacky, kde ma skor vizualnu funkciu.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme objednavali na vystave v nitre teraz sedacku, a robia na to latky co sa daju umyvat, mrkni: http://sedackyphase.sk/category/latky... dali mi domov malu vzorku 10x10 cm z Astorie - my sme kupovali z tejto "rady" a co by som to ja sprosta hned nevyskusala :-D Popisala som ju perom a ono to fakt islo postupne s vodou dole :-)
Odpovedať
Koženku nebo ekokůži nééé. Pokud chcete látkovou, tak nějakou kvalitní s potahem co se dá umýt, pokud koženou, zase jen z kvalitní kůže. Teď zrovna jsem četla na čeké verzi MS nějaké stížností na sedačky Phase - nevím, nemám ji, tak nemohu posoudit. My máme koženou sedačku od Bohma, absolutní spokojenost. Předtím jsme měli skoro 10 let koženou italskou, po těch letech byla fakt v dobrém stavu a když jsme kupovali novou (rohovou), tak jsme ji ještě dobře prodali. :-)
Odpovedať
Ja mám sedačku od šipoša v latke carabu č,75 terakotovej farby už 5 rokov a naozaj z nej dostať všetko.Odporúčam
Odpovedať
my sme mali koženú a vadilo mi, že na nej musela byť stále deka, lebo v zime chladila a v lete sa lepila na telo, čo bolo pre mňa veľmi nepríjemné.... ale na druhej strane, aj po rokoch vyzerala dobre :) teraz máme z teflónovej látky a zatiaľ je to v pohode....aj tých pár nehôd sme iba utreli a je to bez stopy (je jednofarebná, červená)....no máme ju iba rok :)
Odpovedať
koza
Odpovedať
je tu uz vela tem na tuto otazku...za mna: kozenku alebo ekokozu v ziadnom pripade. Nema dlhu zivotnost! Co sa tyka tej umyvatelnej latky, pred niekolkymi rokmi sme mali taky druh sedacky, ono je to s niecim impregnovane a ide vsetko super dole, ale len do urciteho casu. Ked sa ta ochrana strati, je ako kazdy ina latka...je to uz par rokov, mozno, ze uz vynasli nieco nove...;-)..teraz mame kozu, ja si ju neviem vynachvalit...ale pozor..neni koza jak koza.. treba sa poinformovat. Toto je nasa druha kozena sedacka a oproti prvej je velky rozdiel...neviem to presne opisat..ale tato je jemnejsia a ovela prijemnejsia na telo..ale stala aj pomerne viacej ako ta prva....
Odpovedať
danyelle aj sa som od nich chcel ale docital som sa na nete o vela staznostiach po reklamaciach nekomunikuju a uz ich aj v TV pranierovali. Od dnes im zacina akcia na sedocku co sa mi od nich fest paci, ale bojim sa kupit ju ide o ARRI.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?