Dub alebo orech?

Ahojte, paci sa vam v interieri viac dub alebo orech a preco? Mam na mysli dennu cast domu /kuchynu, obyvacku/. Ake mate skusenosti s udrzbou? Dakujem
Odpovedať
Udrziava sa oboje rovnako,na tmavsom vzdy vidiet viac prach,ako na bledsom podklade. Zariad si tak, co sa viac paci tebe,nie nam, cudzim ludom ;-)
Odpovedať
@majki555 Ahoj, praveze mam problem sa rozhodnut, pacia sa mi obe :)
Odpovedať
Ahoj, mne sa velmi paci dub, mame z neho pracovnu dosku a podla mna to vyzera pekne :-)
Odpovedať
@aksuel ahoj, tiež sme mali prednedávnom túto dilemu. Nakoniec sme sa rozhodli pre dub, v kuchyni aj obyvacke. Pôsobí to tak teplo a svetlo. Skúsenosť s údržbou nemám, zatiaľ tam ešte nebývame, ale rodičia majú orech a napr. na konferenčnom stolíku vidno všetko.
Odpovedať
@aksuel jedine dub.. Najkrajsi dekor. Samosrejme ked je svetly ;-)
Odpovedať
@aksuel My mame v tone dub.Aj parcovnu dosku.Dala som si poradit od kamosky,ktora mala tmavsiu prac.dosku a hrozne nedavala,lebo bolo vidiet kazdu smietku. Takze prakticnost zvytazila. Tiez som zastanca bledsich farieb,izby su svetlejsie,priestrannejsie na pohlad.
Odpovedať
myslis masiv alebo laminovane tapety? ak masiv asi skor dub sa mi paci ale je to tak 60:40. ak napodobenina zalezi od toho ako ho vyrobca vyrobil su rozne niektore vernejsie napodobeniny ,ine uplna katastrofa.
Odpovedať
Profilova fotka
presne je to tak ako tu uz viackrat zaznelo. Cim tmavsie tym horsie, z toho pohladu ze je na tom vidiet ale ze ozaj vsetko..ja som najskor chcela do celeho domu tmavu podlahu, ale ked som sa stretla s kamoskou co tmavu ma v izbach tak hovorila ze uz v zivote nikdy by do tmaveho dreva nesla, leboze upratuje kazdu chvilu a staci ze dva dni zanedba a je vidiet jak keby mesiac neupratovala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Mam dub kombináciu s bielym leskom kuchynu, dub podlahu a masív dub stôl,stolik i obyv.nabytok. Tiež v kupelni police, na chodbe...Pre mna príjemný univerzálny dekor v teplej farbe (ale natur dub) s ktorym ladi všetko ;-)
Odpovedať
my máme v pláne orech, ale svetlý - pacifik prírodný
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?