Doplnky, nábytok a sedačka do našej izby

Ahojte prosím, poraďte mi. Aké doplnky,nábytok,sedačku mám dať do izby: ktorá mám bielo-smotanovú dlažbu,ale skôr do biela. A žltú farbu dve steny, na ktorej bude aj sedačka. Je namaľovaná prakticky do eL-ka :-) odtieň si pozrite tu : http://www.oblieckyvankuse.sk/bavlnen... Prosím nechcem to studeno, ale moderne a teplo. Ďakujeeeem za skoré odpovede.
Odpovedať
@anlady tu sú nejaké farebné kombinácie, je to stiahnuté od monika9349, skús popozerať jej albumy, jeden má zameraný na žltú a sivú ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anlady . to je veľmi diskutabilná otázka...Každému sa páči niečo iné, čiže 100 ľudí, 100 chutí. Mne osobne sa ani tá žltá vôbec nepáči, a už vôbec by som si takú sýtu farbu nedala do obývačky, kde sa na ňu budem pozerať často. Takže ťažko je poradiť. Vyber si to, čo sa najviac páči tebe. Keď vieš presne konkretizovať, že to má byť teplé a nie studené, že chceš moderné, tak určite niečo vyberieš. V tomto prípade by som všetko osatné teda ladila do biela, smotanova... ;-)
Odpovedať
@kejtinka ďakujem, slúži to ako hosťovská izba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anlady - aháá...a kde som zobrala že to má byť obývačka? :-D Asi podľa tej sedačky. Vyskúšaj ju teda s olivovou zelenou. Ale páči sa mi aj s tou šedou, čo sem dala gemini ;-)
Odpovedať
@anlady @kejtinka tiež som si pôvodne myslela že to bude obyvka :-D
Odpovedať
ja mam rada teple farby, necitim sa dobre v "studenom" dome. ja k zltej davam ceresnu a ta kombinacia mi tak sedi, ze pri dalsom zariadovani volim rovnaky styl.
Odpovedať
@bets ako čerešňu,prosím? Nábytok?
Odpovedať
@bets Ahoj, nedas nejake fotky? Mne to pride prilis intenzivna kombinacia.. @anlady Asi by som tiez opatrne zvolila pekny odtien sedej. Moze z toho byt krasna kombinacia.
Odpovedať
@anlady ano nabytok, dvere, okna z ceresne -dyha, ci laminat. vlastne iny dekor dreva ani nebude, len ceresna, okrem satnika, v malom priestore by to bolo tmave.
Odpovedať
Ďakujem Vám moc,skusím to s tou šedou.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@strigonn toto je naozaj drzost... keby takto spamovala kazda jedna firma, tak je forum pre uzivatelov absolutne nevyuzitelne....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@strigonn ziadna zavist, ani vyryvanie... ja tu ziadne svoje sluzby neponukam, ani nic pre nikoho netvorim. uz len to, ze vas taketo nieco o mne napadlo hovori same za seba o vasej profesionalite... lahsie ako priznat si chybu a nespravne spravanie je obvinit druheho. chodim na toto forum uz roky a tak poznam pravidla... odporucam vam precitat si ich - co ste mimochodom mali pred tym ako ste tu zacali posobit.... http://www.modrastrecha.sk/podmienky/... konkretne bod 11, citujem: "Neponúkaj vo fóre služby alebo tovar ani nijak inak cez fórum nezháňaj zákazky. Napr. nevkladaj ani príspevky typu "Také dvere som už robil. To sa dá v pohode spraviť.", ktoré vlastne znamenajú "Viem to urobiť, nakontaktuj ma a spravím to". Neponúkaj ani služby niekoho iného." Zopakujem co som uz napisala - ak by toto co vy robila kazda jedna firma, ktorej ponuka co len okrajovo suvisi s jednotlivymi temami, tak my, uzivatelia by sme forum vyuzivat nemohli. zabudnite na zhananie zakaziek touto formou. radsej vasich zakaznikov, ktori s vami boli spokoni, poproste aby si tu spravili album a zverejnili vysledky vasej prace. to bude 100x lepsia reklama ako spamovanie a nevhodne urazky.
Odpovedať
Profilova fotka
@anairda Ak tu chodite roky :) Pozerajte poriadne forum :) su ti tisice odkazov na firmy ,mnozstvo reklamy - bezplatnej ,inak by sa ludia o nicom nedozvedeli :) Tato debata s Vami nema konca takze si pisre co len chcete :) Ak niekoho moje odkazy Urazaju , Ospravedlnujem sa . Pekny den Prajem
Odpovedať
@strigonn pokial si stale myslis, ze si vymyslam a ty si v prave, tak pozri si svoj prispevok z 13:59. admin ti ho vymazal, lebo nebol v sulade s pravidlami. forum nie je pre firmy, ako si to ty myslis a napisal si do jedneho prispevku. pre firmy sluzi cast profesionali. ked nejaku sluzbu potrebujem, kliknem sa tam a hladam. @martinjasen, mozno by nebolo odveci tuto vec pri registracii firiem viac zvyraznit...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@strigonn uz mi prosim neprajte pekny den v prispevkoch v ktorych ma urazate. a uz vobec nie som "tvoja mila". nie ste centrom mojho vesmiru ja naozaj vase prispevky nevyhladavam. ani neprehladavam forum kto ma kde nevhodnu reklamu. zacali ste spamovat niekolko aktualnych tem pod sebou, tak som vas upozornila, ze porusujete pravidla. ak by som videla prispevok niekoho ineho kto to robi, tiez admina upozornim. admin vam prispevky obsahujuce nevhodnu reklamu uz vymazal, to by snad malo dostatocne preukazovat, ze naozaj boli proti pravidlam. koncim debatu s vami, lebo je to ako hrach na stenu hadzat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?