Dá sa spať na sedačke Cosmo s taburetom?

Prosim mate niekto doma sedacku Cosmo aj s taburetom a skusali ste na tom spat. Nehybe s ataburet pocas spania, mam dost obavy, ci to funguje. Ide mi len o prilezitostne spanie.
Odpovedať
Nikto nema sedacku Cosmo?
Odpovedať
ja som skusala na sedacke cosmo sediet v obchode a bola som sklamana, sedacka sa mi totiz celkom paci ale sedi sa nej priserne :-( a neviem ako by sa nej spalo :-| Ale pokial ide o prilezitostne spanie, to sa da aj na zemi, ci? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Sedacka cosmo je beruc v uvahu cenu vyborna sedacka - ma pekny tvar, hlboky sed...zatial sa nikto nestazoval na sedenie na nej....v zopar realizaciach sme ju pouzili - vsetci boli vzdy skokojni.
Odpovedať
aj ja ju mam, aj som na nej prilezitostne spala...uplne v pohode ;-)
Odpovedať
my ju mame objednanu, a sedi sa na nej pohodlne :)
Odpovedať
Dakujem za odpovede,stale rozmyslam nad rozkladacou Panamou( ale ma velmi makke vankuse pre mna) alebo nad Cosmom s taburetom ( bojimsa posuvania taburetu pri spani), alebo musim hladat tretiu sedacku .... hmmmm.......
Odpovedať
Aj mne sa paci cosmo u. Rozmyslame nad kupou.
Odpovedať
my máme tuto: http://www.nabytkarstvo.sk/nabytkarst... vyskladali sme si ju podla seba a látku sme si dohodli telefonicky inu a uplne v pohodičke., dobre sa na nej sedí, spí a deťom aj skáče :-.
Odpovedať
Profilova fotka
@aanka aj my mame cosmo, az za 2 tyzdne sa budeme stahovat, ale sedi sa na nej super, sme skusali v obchode. No a podla mna sa ti nebude taburetka pri spani odsuvat, ked bude polozena na koberci.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@aanka aj mne sa veľmi páči Cosmo....ale nakoniec sme sa rozhodli pre Fines Žilina....vrelo odporúčam...až na pani ktorá rpedáva v ich podnikovej predajni, prístup totálne drzý.Ale sedačka je super.
Odpovedať
MM sa páči Cosmo a mne Atlanta :-) Cosmo má hlboký a nízky sed pre moju maličkosť ( meriam len 164 cm :-)). Na leňošenie v pohode,ale keď sa mám postaviť, tak je to zložitejšie.
Odpovedať
My máme cosmo už 5 rokov a spokojnosť so sedením aj spaním :)(človek sa vyspí aj bez taburetky) želám správny výber :)
Odpovedať
Ahojte my uz pol roka pouzivame sedacku od Finesu, zatial spokojnost, bal som sa ako by sa prilezitostne spalo na prilozenej taburetke, tak sme zvolili roztahovaci gauc Fines :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?