Dá sa spať na sedačke Cosmo s taburetom?

Prosim mate niekto doma sedacku Cosmo aj s taburetom a skusali ste na tom spat. Nehybe s ataburet pocas spania, mam dost obavy, ci to funguje. Ide mi len o prilezitostne spanie.
Odpovedať
Nikto nema sedacku Cosmo?
Odpovedať
ja som skusala na sedacke cosmo sediet v obchode a bola som sklamana, sedacka sa mi totiz celkom paci ale sedi sa nej priserne :-( a neviem ako by sa nej spalo :-| Ale pokial ide o prilezitostne spanie, to sa da aj na zemi, ci? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Sedacka cosmo je beruc v uvahu cenu vyborna sedacka - ma pekny tvar, hlboky sed...zatial sa nikto nestazoval na sedenie na nej....v zopar realizaciach sme ju pouzili - vsetci boli vzdy skokojni.
Odpovedať
aj ja ju mam, aj som na nej prilezitostne spala...uplne v pohode ;-)
Odpovedať
my ju mame objednanu, a sedi sa na nej pohodlne :)
Odpovedať
Dakujem za odpovede,stale rozmyslam nad rozkladacou Panamou( ale ma velmi makke vankuse pre mna) alebo nad Cosmom s taburetom ( bojimsa posuvania taburetu pri spani), alebo musim hladat tretiu sedacku .... hmmmm.......
Odpovedať
Aj mne sa paci cosmo u. Rozmyslame nad kupou.
Odpovedať
my máme tuto: http://www.nabytkarstvo.sk/nabytkarst... vyskladali sme si ju podla seba a látku sme si dohodli telefonicky inu a uplne v pohodičke., dobre sa na nej sedí, spí a deťom aj skáče :-.
Odpovedať
Profilova fotka
@aanka aj my mame cosmo, az za 2 tyzdne sa budeme stahovat, ale sedi sa na nej super, sme skusali v obchode. No a podla mna sa ti nebude taburetka pri spani odsuvat, ked bude polozena na koberci.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@aanka aj mne sa veľmi páči Cosmo....ale nakoniec sme sa rozhodli pre Fines Žilina....vrelo odporúčam...až na pani ktorá rpedáva v ich podnikovej predajni, prístup totálne drzý.Ale sedačka je super.
Odpovedať
MM sa páči Cosmo a mne Atlanta :-) Cosmo má hlboký a nízky sed pre moju maličkosť ( meriam len 164 cm :-)). Na leňošenie v pohode,ale keď sa mám postaviť, tak je to zložitejšie.
Odpovedať
My máme cosmo už 5 rokov a spokojnosť so sedením aj spaním :)(človek sa vyspí aj bez taburetky) želám správny výber :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte my uz pol roka pouzivame sedacku od Finesu, zatial spokojnost, bal som sa ako by sa prilezitostne spalo na prilozenej taburetke, tak sme zvolili roztahovaci gauc Fines :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?