Alternatíva dekoru tmavá jablon

Profilova fotka
Prosím,potrebujem poradiť. Aká je najbližšia alternatíva dekoru "tmavá jabloň?" Kúpili sme dom, v ktorom ostala aj obývačka s krbom v rustikálnom štýle. No chýba konferenčný stolík. Nakoľko nábytok je patina tmavá jabloň, našla som ho na stránke http://brw.meblobranie.pl/kolekcja-me... veľmi sa mi tam páči, rada by som k tomu dodala aj stolík. Lenže dekor tmavá jabloň som už na stránkach nikde nenašla. Viete mi poradiť, ktorý iný sa tomu farebne najviac približuje???Neviem, kde by som si ich mohla pozrieť a porovnať. Myslela som, že by to mohla byť aj antická čerešňa, no nie som si istá. Ďakujem.
Odpovedať
Dobry den . Farbu nabytku je dost tazko dopasovat podla nazvu dekoru , petoze kazda vyrobca moze pouzivat rozne nazvy pre rozne dekory . Hlavne ked sa jedna o polsky nabytok . Riesenim moze byt vyrobeny nabytok na mieru kde sa da dekor dopasovat k ostatnemu nabytku . Ak je vyrobeny z masivu alebo dyhovany tak sa ten dekor dosiahnut dost presne .
Odpovedať
tiez si myslim ze v takom pripade je najlepsie ked si date vyrobit u stolara a on vam dopasuje farbu. nam tak jeden stolar robil schody a iny zabradlie a farby boli rovnake. oni si to vedia upravit. Prosim mozes dat foto tej obyvacky? my ideme stavat a tiez sa mi paci rustika tak pre motivaciu krbu..:-)
Odpovedať
inak neviem ci to iba mne ale mne po otvoreni odkazu neukaze nabytok iba ich hlavnu stranku
Odpovedať
Bud k stolarovi to dat urobit alebo hladat inde a zamerat sa najma na drevo a az potom na prevedenie, ked si dam do vyhladavaca tmavu jablon a stolik, tak vyhodi mnoho obrazkov a mnoho produktov, treba sa tomu povenovat a podla mna najdes aj v takom odtieni ako chces :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?