Aký štýl nábytku na nám hodí?

Profilova fotka
Dobry den potrebujeme poradit zo zariadenim do obyvacej izby. (Pridam neskor aj foto.) totiz to mame zaujem o tmavy nabytok idealne coko alebo wenge. Nasa obyvacka bude spojena z jedalnou. V obyvacke mame dve steny cervene a dve biele... ta stena kde je cervena bude vysiet TV na kamennej stene cca nieco take ako je na foto. oproti stena je tak isto cervena a tam bude sedacka 3ka. Parkety su berry alloc laminat farba honey oak cca nieco take ako je na foto a potrebujeme poradit co za styl nabytku sa nam tam, hodi a ci volime tmavu ako spravnu. vsetky navrzhy napady si cenim :)
Odpovedať
Profilova fotka
a zabudla som na repro stlpove nieco taketo mame v tejto farbe :)
Odpovedať
Tak by som farbu ladila k tym reprakom, aby tam nebolo privela farieb a dekorov dreva, to nevyzera dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
sedačka akej farby? ak máš predstavu, že chceš nábytok v tmavom odtieni, volila by som odtieň, ako je na reprákoch . predpokladám, že orech ..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj. Ja by som salen chcela opytat ako ste spokojni s touto podlahou, myslim najma odolnost voci skrabancom a pod.. Prave stojime pred kupou tejto podlahy presne v tomto odtieni hones oak a zvazujeme este quick step... dakujem
Odpovedať
@jamira odolnosť podlahy nezávisí od dekoru, ale od kvality výrobcu a danej kategórie laminátovej podlahy. Aký je dekor, farba, to na kvalitu nemá žiaden vplyv všetko sú to len fólie-reprodukcie dreva, to nemá nič spoločné so skutočným drevom a jeho rôznou tvrdosťou...Ja si dám tiež laminátovú podlahu, budem najprv vyberať značku, a až potom dekor. Myslím si, že tradiční nemeckí výrobcovia sú kvalitní ...napr. Meister, Egger atď.
Odpovedať
@jamira Quickstep je jeden z najlepsich, aj z vlastnej skusenosti odporucam
Odpovedať
@snowy66 ďakujem za odpoveď, veď ja neodvodzujem kvalitu od dekoru, nikde v mojej otázke to nie je:-)) ale vďaka za vysvetelenie.. Len som spomenula, že sme pred výberom a akurát ten istý dekor ako má autorka témy :-) Mala som na mysli skôr rozdiel medzi Berry alloc a quick step... zaujíma ma práve porovnanie týchto dvoch..
Odpovedať
@stanica áno, viem, že jeden z najlešpích.. ale zaujíma ma, či je kvalitatívne porovnateľný s berry alloc - čo sa týka technických parametrov sú takmer rovnaké pri oboch značkách.
Odpovedať
@jamira tak vyberaj podla ceny ak parametre maju rovnake, to by ti tu musel porovnat niekto, kto ma obidva doma uz viac rokov a vie ti povedat ako sa opotrebuju :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj mne sa tiez paci podlaha dub honey od berry alloc. Ste s nou spokojni? Nemas nejaku fotku ako vyzera na vacsej ploche? Ja tiez uvazujem o nabytku v tmavom dube alebo woodline mokka kombinovanom s woodline creme alebo vanilkou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?