Ako vyzerá svetlosivá sedačka v obývačke?

Profilova fotka
Prosim ak ma niekto svetlosivu sedacku v obyvacke najlepsie rohovu, poslete mi foto, ako vyzera? Vcera sme si vyberali typ sedacky u calunnika, bude robena na mieru a vybrala som si svetlosive calunenie, no nejak si ju neviem predstavit nazivo v izbe. Ak by ste ju mali nedajboze este aj k zelenej stene, prosim velmi o foto, aby som mala aspon aku taku predstavu - este mozem zmenit potah, ak by som chcela. DPotesi kazda fotka svetlosivej sedacky. Dakujem :-)
Odpovedať
no nieje to sice uplne svetlo siva ale mozno ti to pomoze. ak este najdem nieco lepsie tak ti hodim
Odpovedať
Profilova fotka
Este som zabudla napisat, ste s nou spokojne ako farbou? Kedze moja predstava bola svetla siva ale melisrovana, no kedze ten pravy odtien sme nenasli, tak sme sa rozhodovali medzi kremovou a touto svetlosivou. No vobec neviem ci som sa rozhodla spravne, ale este nie je neskoro. Poradte prosim. Parkety su vo farbe dub, nabytok orech francuzsky kombinovany s javorom. Steny budu zelene vkombinacii s tapetou na fotke, na bielom podklade zelene kvety a tie listy medzi kvetmi su strieborno sive - preto som sa nakoniec rozhodla pre sivu. Myslite ze to bude dobre???? Zvazim kazdu radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 no ja som vybrala este svetlejsiu sivu, povodne sa mi pacila latka melirovana, kde bolo vidiet biele vlakna, ale zaklad bol skoro cierny a zdalo sa mi, ze velky kus sedacky bude izbu robit tmavsou a mojim cielom je prave precistit a rozjasnit, tak vobec neviem. Teraz mame ladenu obyvacku do oranzova - sedacka terakota, pridam foto, ale nieje najlepsie, je tmave, v skutocnosti je izba ovela svetlejsia, robila som tu fotku uz davno. No teraz pojde vsetko prec, budu ine farby - zelena a biela, a sedacka tiez nova, tak vaham stale.
Odpovedať
Profilova fotka
Sedacka bude podobna tejto na fotke, ale na fotke nevidiet dobre latku, toto je len fotka stiahnuta z netu,kvoli tvaru sedacky.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslím, že by to bolo pekné.Prírodné farby k sebe ladia vo väčšine prípadoch.Inak brat má sedačku sivú ale tmavšiu a stenu zelenú a je to veľmi pekné.Pozriem niekde foto a priložím :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No tá ich sedačka je tmavá šedá, takže by ťa to mýlilo, ale prikladám nejaké obrázky v kombinácii zelená -sivá.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankajanka dakujem, presne tieto som pozerala aj ja, niekedy ma mpocit ze uz poznam vsetky fotky na google, xixix :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kornelia no a ja sa ti tu s tým trápim :-D .Ja si myslím že tým nič nepokazíš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankajanka dakujem ti, som moc vdacna, ja skor cakam nejake realne fotky z byvania dievcat, aby som teda videla konency efekt, no ale snad naozaj nepokazim nic. ved potom aj tak dohodim fotky, dnes pride maliar, obzrie si teren a buduci tyzden hor sa do toho, och. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@kornelia tak sa spýtaj @designe alebo @evikg ,@aquabelle a ostatných prispievateliek, ktoré sa naozaj vyznajú ;-)
Odpovedať
@kornelia - hocijaka farba, skutocne. Vid zopar obrazkov.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankajanka dakujem za tip
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@evikg dakujem krasne to je
Odpovedať
Profilova fotka
@kornelia niet zač-zrovna v tomto časopise ako hľadala @evikg ma nenapadlo okukovať inšpirácie :-) Inak už ťa to presvedčilo o tom že k sebe tieto dve farby pôjdu?
Odpovedať
Profilova fotka
Pravdou je, ze s farebnou kombinaciou uz je to v pohode, teraz uz len nie som si ista, ci som si vybrala ten spravny potah, ale este raz ho pojdem obkukat a uvidime. ;-)
Odpovedať
ja mám tiež obyvku do zelena ( strop) a budeme mať tmavo sivú, kvoli udržbe a manželovi, ten nechcel o bledej ani počuť, tak ti závidím =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vanovicova no u nas sa bojim bledej ja, sice je to vysnivane, ale poznam svoje deti, tak neviem neviem a cudujem sa ze vobec u nas manzel pristal na bledej :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?