Ako oddelit vstup od obyvacky

Zdravim, byvam v podnajme v zahranici a byt ma trosku nestastne rieseny vstup. Vadi mi, ze ked otvorim dvere, tak je vlastne vidiet priamo do obyvacky. Od vas by som potreboval napad, ako oddelit vstupne dvere od zvysku obyvacky. Kedze som v podnajme, nemozem burat ani nejak vyrazne vrtat. Rozmyslal som nad nejakym paravanom, mozno skrinka na topanky s vesiakom, myslim, ze existuju aj take zavesne pohyblive steny - aj ked tie su skor asi do officu? Mate niekto podobny plan bytu alebo ste riesili podobny problem? Dajte vediet. Plan bytu je v prilohe.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som to riešila nejakým paravanom,super by bolo keby bol vhodný na zavesenie kabáta,kabelky...Dala by som to oproti dverám....
Odpovedať
pre inspiracie hladaj cez google "room divider"
Odpovedať
Paravanom. Malou kniznicou alebo mozno akvarkom by to bolo v celku fajn. Mas toho na vyber celko dost, ako by sa to dalo vyriesit. Nemusis to ohradzat cele a podla mna ti staci len nejaka metrova zatarasa aby sa to len opticky trocha oddelilo. Inak byt je navrhnuty celkom zaujimavo a posobi tak svetlo a otvorene co sa aspon mne celkom pozdava.
Odpovedať
Profilova fotka
paravan mi nepripada ako dobry napad. To skor do roznych masaznych salonov a tak, ale nie domov do obyvacky na taketo oddelenie. To uz potom skor by som tam riesila kniznicu alebo nieco na ten sposob. A mozno by bolo vhodne sa porozpravat s majitelom bytu, ci by to on nevedel a nechcel nejako riesit. Mozno by ste sa vedeli dohodnut natom aby sa tam dala stena urobit.
Odpovedať
Profilova fotka
@spaminko ja by som zvazovala tieto dve moznosti - japonska stena - oproti vchodu dat vysoku a vhodne siroku zrejme na mieru urobenu skrinu, ktora by na strane od vchodu plnila funkciu predsienovej zostavy (nizka komoda na sedenie a prezuvanie sa; vesiakova stena; zrkadlo) a zo strany obyvacny napriklad funkciu kniznice. priechod medzi miestnostami by mohol zostat volny
Odpovedať
@drahhu zrejme nesledujes sucasne trendy http://www.pluska.sk/ipeknebyvanie/di... podla mna uzasny kusok, ktory ozivi interier, ja napr. by som ho hned brala, ale nemam ho kde vyuzit, mozno len ako doplnok kvoli dizajnu... :-D
Odpovedať
Dakujem za napady. Mne sa pozdava asi najviac ta kniznica. Pripadne botnik ako spominala @maslenka47 (az na to, ze skusim najst nieco uz hotove, nie na mieru). @cardi hej, byt je pomerne svetly, pretoze okna su od stropu po zem. Na plane to nie je vidiet ale pri vstupnych dverach je este na lavej strane jeden vchod do kuchyne, cize ak pridem s nakupom, nemusim obchadzat celu obyvacku a jedalen.
Odpovedať
Myslim, ze nejakym tym botnikom so skrinkou na kabaty, no proste takou chodbovou supravou alebo tou kniznicou to budes mat najjednoduchsie. Do toho nebudes musiet ani nejako extremne investovat, daju sa zohnat aj take lacnejsie ked to ma splnit len ten ucel predelenia miestnosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@blacklady sledujem praveze sucasne trendy a pri byvani o dost viac ako pri mode napriklad :-) Ale to, ze je to trendom neznamena, ze sa mi to musi pacit. Pre mna je to kus nabytku, ktory aj tak svoje najvacsie uplatnenie najde tam, kde som pisala. Ale tak kazdy podla svojho gusta :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?