Aké stoličky vybrať k jedálenskému stolu?

Ahojte, Chcem vás poprosiť o radu, aké stoličky vybrať k jedálenskému stolu, ktorý bude súčasťou obývačky. Pridávam foto stola aj ostatného zariadenia, ktoré už mám. Stôl plánujem kúpiť a snažím sa ho prispôsobiť nábytku. Ale neviem sa rozhodnúť aké stoličky. Kedže je stôl aj nábytok dosť masívny, stoličky by som chcela iné ako drevené, aby miestnosť nepôsobila preplnene. Príp. uvítam aj návrhy na iný typ stola. Vopred ďakujem za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkuch80 mne by sa páčil väčší stol, alebo aspon rozkladací. Stoličky na foto su príliš masivne, tu nájdeš určite niečo vhodnejšie: https://www.ton.eu/sk/
Odpovedať
@bambula626 stôl je rozkladací a aj mne by sa páčil väčší, ale vzhľadom k tomu, že musí ísť do obývačky, nie je na to priestor a tie stoličky práve nechcem, tak hľadám niečo jemnejšie. Ďakujem za tip.
Odpovedať
@lenkuch80 vyberaj i podľa výšky osôb ktorí ich využívajú prioritne, má byť taká aby koleno tvorilo aspoň pravý uhol, to je dôležité pre správne držanie tela. ideálne nastavovacie i operadlá, no u nás to nie je zvyk , či zlozvyk ani pri sedavom zamestnaní.
Odpovedať
@duzu samozrejme, na to tiež treba pozerať, aká je výška sedenia, aby sme nemali kolená otlačené :-)
Odpovedať
také niečo by sa mi páčilo
Odpovedať
alebo toto?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?