vonkajšie podomietkove žalúzie... poraďte ako to najlepšie a najefektívnejšie vyriešiť aby nevznikol daky problém.... Chcem žalúzie podomietkove..Ideme stavať z ytongu 300. A zateplenie mám riešené 15 polystyren. Moja možnosť je taká zúžiť preklady na 250 sirku aby sa kastlik pekne schoval pod fasádu a na kastlik dať fenolicku penu kooltherm ( má s tým skúsenosť niekto s tým kooltherm poradil mi to architekt aby nevznikali plesne..že je to lepšie ako styrodur ktorý som tam plánoval dať tak nevien)...ide o to že dva preklady v obyvacke mám dlhé 3 metre čiže budem dávať upa profil Ytong 3000 a šírka 250 len sa bojím keď to zalejem betónom či ten preklad nebude dosť úzky keď tam bude len 15 CM betónu...či daj viacej roxorov 12 a strmienka 6 dávať hustejšie..alebo to zasalovat doskami na tých 250 šírky a zaliať betónom... dáke názory poprípade pridaje foto predpriprava na žalúzie . Dikesko ;)
@marecek7291 Načo zakladáš novú tému, keď si otázku zadal aj v jednej existujúcej, kde sa o predpríprave žalúziu popísali už 3 strany? Nečítal si ju? Nie je tam dosť informácií a dosť obrázkov?
Navrhujem túto tému zatvoriť a diskutovať len v tej pôvodnej, nech znovu nemusíme písať všetko ešte raz pre leinivých čítať :
http://www.modrastrecha.sk/forum/fasa...
A vyhľadaj si aj ďalšie témy, len ja som dal fotky aspoň do piatich.