V akom obdobý, a v akej cene sa dá najlepšie kúpiť kvadra Ytong a škridla Bramac

Na jar ideme stavať rod.dom, tak sa chcem poradiť, či by sme nemali materiál , aspoň ten hlavný ( kvadru, škridlu,) , zakúpiť v zimnom období, myslíme si že v zime by stavebný materiál mohol byť lacnejší, alebo to nemá žiaden vplyv? Kde by sme mohli zohnať lacnejšie Ytong, a škridlu Bramac? Ďakujem za rady... :-)
Odpovedať
máš pravdu, v zymnom obdobý je materiál lacnejšý. Ale musíš sa vedieť obracať - hľadať a zjednávať.
Odpovedať
Maloktore stavebniny maju skladom material na komplet hrubu stavbu, takze by to aj tak objednavali v ytongu, kde mate viacmenej pocas celeho roka moznost ziskat zlavu 32-34%. Potencial uspor je teda maly, zbytocne budete mat viazane prostriedky. Radsej venujte cas pocas zimy na ine cenove kalkulacie - napriklad kolko penazi usetrite, ak budete stavat kombinaciou 250+250, namiesto zastaralej 375+100. Ak chcete usetrit, tak skuste pripadne uz teraz zacat skupovat rozne zostatky zo stavieb (polystyreny, geberity, el.kable, atd).
Odpovedať
Profilova fotka
@worker_falcon veru musys
Odpovedať
@alfa5 suhlasim s @stowasser ma pravdu je to zbytocne abudu ti tam lezat peniaze , radsej si daj porobit cenove ponuky material ma viacmenej stake rovnaku cenu :) tam velmi neusetris ....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?