Rakúska tehla LEITL. Máte skúsenosti?

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či niekto staval, alebo sa chystá stavať z tehly leitl, ak máte skúsenosti, napíšte prosím.
Odpovedať
Ahoj, firma Leitl založila svoju dcérsku spoločnosť na Slovensku iba začiatkom tohto roka. Ja som technický poradca tejto firmy, pokiaľ by bol záujem môžem na túto tému dať relevantné informácie. Zatiaľ sa predáva s úspechom v regióne Trenčína. Je to materiál, ktorý má priamo pozitívny vplyv na organizmus.
Odpovedať
Caf Mna by zaujimalo o tej tehle niejake to info z coho sa vyraba a tepelne parametre...dik
Odpovedať
Diki moc, aspoň niečo, ak by si mohol - majo18, tak posli nejake bližšie info, neviem, či na meil alebo možeš aj tu, tak ešte raz diki za príspevky
Odpovedať
Ahojte, na toto fórum je to obsahovo asi priveľa. Ak by ste chceli, môžem Vám doručiť infomateriál osobne, alebo aspoň čiastkovo cez email - porubsky@leitl.sk, resp. telefonicky 0910 549559. Pekný deň !
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte...staval niekto z Vas z tehly Leitl???ideme objednavať material-boli sme rozhodnuty pre Ytong ale v stavebinach nam ponukli aj toto-a teda vyraznu zlavu oproti Ytongu.....váhame lebo je to viacmenej novinka a nevieme ako je na tom Leitl čo sa kvality týka.....je lepší Ytong alebo Leitl???viete niekto poradiť? =-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?