Murovat v tomto počasí ?

v sobotu by som chce pozmenšovať okenné otvory a podmurovať pod francúzke okno. Niečo s lepidlom, niečo s maltou. rána sú ešte dosť chladné okolo 0. Pustiť sa do toho ?
Odpovedať
@tino2 kľudne, začni neskôr keď sa trochu oteplí, cez deň sú už celkom vysoké teploty.
Odpovedať
pokial to nejde pod -5, v pohode
Odpovedať
Ja som podmurovaval v pondelok, bolo 9°C a poobede slniecko tak to do vecera pekne zatvrdlo :-) A mal som aj vysuseny ytong tak ten hned vypil vodu z malty..takze uplne v pohode podmuruj ;-)
Odpovedať
daj si zimný spánok ešte
Odpovedať
Čo môžeš urobiť dnes nerob ani zajtra a máš 2dni voľno. Ale teraz vážne, môžeš smelo murovat Ak pilis chvostovou pilou tu je niečo pre teba 0907chvostova062pila402.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak vsak nemusi zacat hned rano, nevyzera to byt velka prestavba tak kludne zacni treocha neskor, ked sa slnko a vzduch trocha zohreju. Uz nebyvaju az take mrazy, tak si myslim, ze by to nemuselo vadit a vydrzi to bez problemov. Toho by som sa uz veru nebal , zima pomaly ustupuje ;-)
Odpovedať
na juzne slovensko hlasia teplotu do 16 stupnov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@tino2 kludne možeš robiť. Kamoš ťahá priečky od 19. februára a ja idem murovať obvodové múry budúci týždeň. Začal by som skôr, len čakám na matroš. :-D
Odpovedať
@tino2 Sup sup uz si to mal mat tyzden hotove :-D
Odpovedať
no je to sever Slovenska
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež mám dilemu, či začať ťahať múry keď v noci hlásia stále mínusové teploty. Zajtra chcem ísť lepiť hydroizoláciu pod múry. Ale murovanie asi ešte odložíme o nejaký týždeň. Máme nadmorskú výšku 550 mnm.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?