HELUZ SIDI malta

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Zdravím chcem sa spýtať používal niekto pri stavbe maltu SIDI od Heluz? či vystačilo toľko koľko vám dodali k tehlám alebo trebalo dokupovať? a čo hovorite na maltu ? alebo by ste už dávali cenemtovu maltu alebo penu ?
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od tomas43:

@znakko to sa akoze na ine tehly ako tie ich nemo…
@tomas43 Pochybujem, že majitelmozgu nejaký mozog vôbec má,
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bohuslavs:

@rurer To je dost dobra recenzia na tu penu 😀 To …
@bohuslavs S pištolou,
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od majitelmozgu:

@pavol_molnar Staci sa pozriet ako to nanasaju a …
@majitelmozgu tak nemôžem s vami súhlasiť používal som tu Sidi maltu a podla mňa je to fakt super lepidlo. Po stvrdnuti je jak kameň. Keď ho chcete odstrániť sekacom taka sa odlupi tehla skôr ako by sa malo lepidlo nejak rozpadnuť. A po stvrdnuti nemate šancu rozobrať tehlu ak ste niekde zabudli na otvor, musíte to len vypíliť.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od znakko:

@majitelmozgu Ja s tou maltou mam dobru skusenost…
@znakko presne ako píšete. Nemám ani ja nato negatívnu recenziu, použil som ju a je to fakt kvalitné tvrde lepidlo. Nerozpada sa, drží pevne.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od pavol_molnar:

@majitelmozgu tak nemôžem s vami súhlasiť používa…
@pavol_molnar ved to je uplne super, ze to takto funguje. akoze hej, keby chces prerabat alebo co, tak by to bola makacka, ale s tym asi nikto dom nestavia, ze by ho po case hned inak prerabal a musel nieco burat.
Odpovedať
@wavrinecova12 ked sa ide prerabat, myslim, ze to lepidlo je ten najmensi problem, vsak to je bordel vsade a zo vsetkeho.
Odpovedať
Ked ides prerabat, problem nie je ani tak lepidlo ako bordel a prach, co vznikne pri rezani alebo vysekavani tehiel. Preto ak sa niekde trebars zabudne otvor, stava sa kadeco, alebo treba nejaku tehlu upravit, fakt musis pouzit pilu alebo sekac, nic ine nepomoze. Ale tak na stavbu noveho domu je to idealne, lebo mas istotu, ze vsetko drzi, nema sa co posuvat ani deformovat a nemusis riesit drobne opravy hned po zhotoveni. Takze ked clovek stavia standardny dom, toto lepidlo je dost vyhoda.
Odpovedať
@zdennicio to je ta lepsia varianta, ak sa muchy vychytaju a chyby opravia este pred samotnym zariadovanim interieru.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?