Odpoveď na príspevok od tomas43:
@znakko to sa akoze na ine tehly ako tie ich nemo… @tomas43 Pochybujem, že majitelmozgu nejaký mozog vôbec má,Odpoveď na príspevok od bohuslavs:
@rurer To je dost dobra recenzia na tu penu 😀 To … @bohuslavs S pištolou,Odpoveď na príspevok od majitelmozgu:
@pavol_molnar Staci sa pozriet ako to nanasaju a … @majitelmozgu tak nemôžem s vami súhlasiť používal som tu Sidi maltu a podla mňa je to fakt super lepidlo. Po stvrdnuti je jak kameň. Keď ho chcete odstrániť sekacom taka sa odlupi tehla skôr ako by sa malo lepidlo nejak rozpadnuť. A po stvrdnuti nemate šancu rozobrať tehlu ak ste niekde zabudli na otvor, musíte to len vypíliť.Odpoveď na príspevok od znakko:
@majitelmozgu Ja s tou maltou mam dobru skusenost… @znakko presne ako píšete. Nemám ani ja nato negatívnu recenziu, použil som ju a je to fakt kvalitné tvrde lepidlo. Nerozpada sa, drží pevne.Odpoveď na príspevok od pavol_molnar:
@majitelmozgu tak nemôžem s vami súhlasiť používa… @pavol_molnar ved to je uplne super, ze to takto funguje. akoze hej, keby chces prerabat alebo co, tak by to bola makacka, ale s tym asi nikto dom nestavia, ze by ho po case hned inak prerabal a musel nieco burat.