Firma na vnútorné omietky

Zdravim , máte nejaké kontakty na vnútorné omietky, ? Striekane, či ručne , a aké majú ceny ? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@petercadca Prepáč ale "fyrma" to ma zabilo. K téme: v pondelok by mi mali prísť poliaci robiť strojové sádrové omietky, cena 9,50€/m2 komplet materiál+robota (penetrácia stien, na betónový veniec betonkontakt, zakrytie okien/dverí, celoplošne sieťka, 2x gletované)
Odpovedať
Profilova fotka
Treba si opravit tu hrubku v nazve temy ale zase na uputanie pozornosti to asi nie je zle, ak to bol zamer 😄 😄 Treba si dat normalne nacenit, kazdy ma inu cenu. Skus pozriet aj tu profesionalov, staci im napisat aku plochu, co vsetko chces spravit a budes mat aspon aku taku predstavu
Odpovedať
Profilova fotka
plus by som asi dodala este to, ze cena sa lisi aj od toho, v ktorej casti slovenska si. v ba za taketo prace pytaju uplne ine peniaze ako napriklad na vychode
Odpovedať
@jjaannoo zohnal som partiu sietkovanie v rohoch , cena 8,50 e . Z materiálom . Je do v pohode cena ?
Odpovedať
Profilova fotka
@petercadca Cena v pohode, porozmýšľaj nad tým, že prihodíš 1€/m2 viac a daju celoplošne sieťku, nie len do rohov. A bolo by dobre mať aj referencie na tu partiu, aký po nich ostane výsledok.
Odpovedať
@petercadca ano
Odpovedať
@petercadca este poradim...zaplat im az ked omietku vyschnu...tam uvidis realny vysledok ich prace...kym to bude mokre kazdy to dokaze spravit na prvy kukuc...zaujimave to bude po vyschnuti...
Odpovedať
@juvilon ďakujem za radu
Odpovedať
@jjaannoo je to potrebné aj na obvodové steny a nosné ??
Odpovedať
Profilova fotka
@petercadca Pre mňa to potrebné je, je jedno či obvodová, či nosná, či deliaca.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@jjaannoo das kontakt na poliakov?
Odpovedať
Ahoj @nemesys my sme boli s poliakmi velmi spokojni. kontakt +48793220791 alebo 0940356134
Odpovedať
Profilova fotka
@nemesys Glob-Tynk, Piotr Raczek: +421 944 108 093. Len chcem upozorniť, že pán má viacero partií čo mu robia omietky. Po mojom urgovaní a naháňaní (meškali jeden mesiac) mi vraj že poslal najlepšiu partiu čo má, boli to dvaja mladí chlapi. Stál som pri nich vkuse 7 dní. Odfláknuť si to nedovolili, výsledok bol výborný, každý kto bol pozrieť na omietky, aj chlap čo robil airless maľovanie interiéru, chválili omietky, že také sa často nevidia. Omietky pekné, len tá mäkká sádra 😞
Odpovedať
dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@jjaannoo dávali ste si aj sieťku? A po čase ste spokojný alebo by ste dali radšej vapennocementove? My zvažujeme volať túto firmu ale mame obavy lebo niektorí nadávajú na Poliakov že majú otrasnu robotu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@adrza Áno, sieťka išla všade. Čo sa týka výzoru a odvedenej roboty - perfektné, fakt klobúk dole pred tými 2 Poliakmi čo robili u mňa. Ale tá sadra je mäkká, deti tomu dávajú zabrať. Takže čo sa odolnosti týka, vyskúšal by som vápenno cementové v budúcom živote.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch

Odpoveď na príspevok od jjaannoo:

@nemesys Glob-Tynk, Piotr Raczek: +421 944 108 09…
@jjaannoo tak to Vám závidím. Zrejme táto firma ešte pred 3 rokmi stála zato. Teraz som s nimi komunikoval len vtedy, keď chceli peniaze. Inak, ak Ty chces niečo, nemáš šancu. Nikdy viac.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petercadca:

Zdravim , máte nejaké kontakty na vnútorné omietk…
@petercadca zdravím zavolajte mi 0944772414
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?