Čo ak je výška okna v kuchyni menšia ako linka?

Profilova fotka
Poradíte nám? Ťaháme múry z Ytongu a podla projektu má byt výška okien 85 cm, to znamená, že dáme 4 rady tehál, čo je meter - 15 cm na podlahu = 85 cm výška okien, lenže v kuchyni to je málo, keďže kuchynská linka sa nám pod okno nezmestí, je vo výške tuším 86 cm ak nie viac. Ako ste to riešili? 8-(
Odpovedať
ahoj aj my to mame tak a okenna parapeta v kuchyni sa zrusi a potiahneme tam pracovnu dosku....takze okno bude v jednej rovine s linkou :-)
Odpovedať
ahoj. my sme tiez dali podla projektu 4 rady ale este skor ako sme objednali okna sme pridali jednu radu. ale da sa to tak ako pise @94 mozes potiahnut tu dosku pracovnu ako parapetu. :-) ale ja chcem pod oknom umyvadlo cize aj koli tomu slo okno vyssie aby sa dalo otvarat
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. my sme tiez mali mat podla projektu hobitiu kuchynsku linku, lebo tam to okno bolo moc nizko naprojektovane - celkovo mame projekt nejaky zvlastny a plny chyb na ktore sme prisli az casom. hned pri tahani murov, sme otvor na okno spravili vyssie. teraz sa nam zmesti 86cm linka + mame este aj parapet.
Odpovedať
este nie sme sice tak daleko, ale mame mury vytiahnute, a davali sme 5 radov ytongu, asi 25cm bude izolacia a podobne, jedno okno ostane v tej vyske a jedno mensie do dvora bude 6 radov, lebo tam budem mat aj drez :-)
Odpovedať
rozmysli si, aku vysoku chces linku. mne je napr. ta klasicka 85-ka prilis nizko, nakolko som vysoka. Budem mat linku o 10cm vyssiu. Aj okna sme davali podla toho. Projekt je jedna vec, realita druha. Ked sa murari dostali na nejaky 3-4 rad, tak nas volali a konzultovali sme vsetky okna. Ich vysku, aj sirku, aj vzdialenost medzi sebou. A robili sme upravy priamo za chodu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
ahojte, obnovujem temu:-) ... chcem sa spytat v akej vyske od podlahy mate kuchynske okno, ci ste s tym spokojni a ak nie tak preco... vdaka vopred za info :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?