Ako zazimovať hrubú stavbu bez deky?

Profilova fotka
prosim vas poradte ak mate skusenost ako a cim pozakryvat mury aby nepremrzli
Odpovedať
Profilova fotka
Premrzmú vždy, treba len aby boli suché. Pozakrývať fóliou, zaťažiť .
Odpovedať
Profilova fotka
@pabllo76 - ja by som asi stavbu bez hornej deky tiež prekryla celkom zvrchu fóliou, aj keď najlepšie by bolo, keby ste tú deku stihli ešte do mrazov a snehu. No a tiež asi prekryť okná a dvere fóliou, prichytit klincami aby nenafúkal sneh. Nemal by sa dostať dovnútra.
Odpovedať
Profilova fotka
my staviame z Ytongu, okna do zimy nebudeme mat, budem rada ak bude strop, ale majstri povedali naopak, ze urcite okna nedebnit.....
Odpovedať
skus precitat mozno ti to pomoze http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... :-) inak tiez sme nemali cez zimu strechu ale mali sme strop a vydrzalo to v pohode. inak ak date foliu tak poriadne hrubu a dobre to zatazte niecim inak to odfukne
Odpovedať
Profilova fotka
@hanka_april dakujem vsetkym a aj ja by som bol najradsej keby stihnem urobit tu deku ale praca mi to stazuje
Odpovedať
Profilova fotka
no mne to stazuju nasi murari ]-( ]-( drzim palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som zimoval tak ze som mal aspon polozene nosniky a miaka + podstojkovane.v priebehu snehov a mrazov som armoval a saloval.Bolo to odrzku v takom pocasi pracovat ale ked sa oteplilo hned som to zalial.ale nic som nezakrýval a vsetko bolo v pohode.nema sa tomu co stat.iba okna som si zadebnil aby mi nefukalo ked som v nutri pracoval.
Odpovedať
Ja by som zvrchu nalepila polystyrén 2 cm a na jar by som ho odstránila, lebo pod fóliou môže múr plesnivieť, a takto by sa to vetralo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?