Ako domurovať 18 cm z tvárnice Ytong Lambda?

Ahojte, potrebujem radu. Staviam z ytongu lambda a posledny rad potrebujem domurovat medzi tramami na vysku 18 cm. Da sa to aj nejak jednoduchsie, aby som nemusel kazdu tvarnicu rezat na vysku 18 cm ?
Odpovedať
Profilova fotka
Bohuzial neda.. na taketo veci sa ma mysliet uz pri projekte, modulova vyska tvarnic (ci uz tehla, porobetony alebo ine) je 250mm.. a tomu prisposobit svetlu vysku, konstrukcnu vysku atd, atd.. Ak niekto poradi ako sa to da, tak sa rad poucim aj ja..
Odpovedať
medzi tramami? zasaluj to a zalej to rovno z vencom.
Odpovedať
Dobrý den. O jaké trámy se jedná ? Jsou to stropní trámy, nebo krokve ? Kde by byla potom pozednice ? Takže já předpokládám, že to jsou stropní trámy. A zde se nutně musím zeptat, proč tam má být 18 cm a ne celá výška tvárnice 25 cm ? Ale pokud to už nutně musíte dnes dělat, tak jedině zařezávat. To vybetonování je kravina na stopadesátou. To byste nemusel stavět z Lambdy, že. Takže já bych potřeboval podrobnější popis . S pozdravem Laďa
Odpovedať
Jedna sa o stropne tramy, tie maju vysku 18 cm. Medzi tramami musim domurovat, na tie tramy potom pride kvazi pomurnica.
Odpovedať
Profilova fotka
a na com su tie tramy polozene a ku comu su zakotvene?.. na murive? (asi nie). Na obvodovom venci?.. na tramy pride "kvazi" pomurnica?.. preco kvazi?.. Ak tam pride pomurnica tak ju treba tiez k niecomu ukotvit - k comu? keby si poslal foto tak sa da poradit omnoho lepsie ako len situaciu popisovat.. :-) RJ
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?