Výborná skúsenosť s ADO-Plast v Pezinku

Ahojte, neviem, kam vo fóre toto patrí... ale ak budete kupovať obklady v okolí Bratislavy, odporúčam predajňu ADO-PLAST v Pezinku. Majú aj internetový obchod "lacne-kupelne sk". Prišla som tam s podlahovou kachličkou a notebookom, že potrebujem vybrať obklad a mozaiku k podlahe podľa svojej predstavy z počítača. Pan prešiel hádam celý sklad, aby mi niečo pomohol nájsť, vykladal, skúšali sme, čo k čomu pasuje, jeho manželka mi hľadala v počítači fotky výstavných kójí, či niečo nenájde tam... rozkladala som tam milión vzorkovníkov, a nič nepasovalo, proste zákazník na nervy :) Bolo neznesiteľne horúco, predavač počul, ako do telefónu hovorím priateľovi, nech po mňa príde čím skôr, že som smädná... a hneď sa objavil s pohárom vody pre mňa. Odchádzala som s tým, že no neviem, tak teda uvidíme, a dostala som hrubý katalóg na cestu. Obklad a dlažbu sme nakoniec kúpili inú a inde, ale mozaiku sme kúpili u nich. Zase sme tam napochodovali s novou kachličkou, či k nej náš výber sedí. Predavači obaja svätá trpezlivosť :) Tlačil nás termín dodania, pretože sme už mali zajednaného obkladača o 3 týždne a mozaika bola na objednávku z Talianska. Pani na predajni si okontrolovala nákladky na kamióny, odsledovala objednávku, že ju nikde nezabudli naložiť, všetko mi dala vedieť včas, a aj tovar prišiel presne vtedy, keď sľúbila. Je to svetlá výnimka s inými firmami, s ktorými sme toto leto jednali (kvôli dodávke podlahy), kde nám x-krát potvrdili, že tovar určite príde vtedy a vtedy, a nakoniec dva dni pred dodaním telefonát "mám pre vás zlú správu, dodávka neprišla, my s tým nemôžeme nič robiť, až budúci týždeň, viete, teraz sú dovolenky, bla bla bla..." a podlahu stále nemáme. Ten prístup k zákazníkovi urobí obrovský rozdiel. Navyše, na celý sortiment rako majú 20% zľavu ;)
Odpovedať
@nostalgovicova Ahoj, potesi, ked su ludia spokojni a je dobre dat vediet aj takychto firmach (vacsinou sa stazujeme len na tie darebne). Vo FOTOBOLOGU je rubrika RECENZIE, SKUSENOSTI S FIRMAMI, tam mozes este raz prekopirovat Tvoju skusenost. :-)
Odpovedať
@nostalgovicova nájdu sa veru v dnešnej dobe bohužiaľ výnimky. Ale všetko je o ľuďoch. Toto určite potešilo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Tuto predajnu mozem aj ja odporucit, pracuju tam velmi mili, sikovni a ochotni ludia. Vedia fundovane poradit a komunikacia s nimi je bezproblemova. Maju sice malu predajnu v Pezinku, ale vedia vela veci zohnat a maju velmi dobre ceny. Stale nejake akcie, takze sa da s nimi dohodnut. Objednali sme u nich dlazbu Marazzi, pretoze nam dali najlepsiu cenu siroko-daleko. Dodavka bola velmi rychla. Planujeme si u nich objadnat aj kupelnovy obklad, sanitu a doplnky ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?