Rezný kotúč a korunky na obklady: Výber a skúsenosti

Dobrý deň chystám sa svojpomocne obkladať chcem si zakupiť diamantové korunky potrebujem 68 a 35 MM a nejaký rezný kotúč. Chcem sa opýtať na skúsenosti s konkrétnymi typmi neviem ktorý vybrať áno sú overené značky ktoré stoja ale nemalé peniaze ale na druhej strane nerád by som zas kúpil úplného šmejda s ktorým neurobím nič aj tak si pôjdem kupiť tu dráhu verziu. Ide mi o to aby zvládol urobiť aspoň 30 dier a keď potom bude celé roky sedieť v šuflíku nebude ma to vôbec hnevať. Taktiež kotúč 125 MM ktorý dokaže urobiť pár čistych rezov. Obkladať sa bude gres.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od peterr66:

Dobrý deň chystám sa svojpomocne obkladať chcem s…
@peterr66 Dobry den.Mne sa najviac osvedčili kotuce Distar je to dobrý pomer cena -výkon.na kolmé a šikmé rezi používam tip Estethe a na a obrus Edge Dry oba v prevedení 115mm väčšie su ňemotorne pri detailoch .korunky na jednu akciu kludne postačia Festa tie maju v hornbachu za prijatelnu cenu a ak ich budete chladiť vodou vydržia v pohode 2 kupelne.na doleštenie rezanych hran Distar hand Pad 60+400 .
Odpovedať
Distar v pohode, podla mna aj solga je fajn. Dost zalezi, aky bude material. Na diery pouzivam rubi easygres plus sadu 50937, obcas dokupim solo korunku, co sa najviac pouzivaju, niektore mam povodne. Ale na jednu-dve kupelne zbytocne drahe. Stacia hobby korunky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?