Referencie rm-stav

Dobrý deň, zaujímalo by ma, či máte skúsenosti s firmou rm-stav - p. richard chudý. Kontakt som získal z baumaxu - montážny servis. Máte niekto skúsenosť? Ďakujem.
Odpovedať
@mirkovacik Dobry den, trochu neskoro, ale nedoporucujeme tuto firmu, praca nekvalitna (zarubne nekvalitne namontovane, podlaha dolepena lepidlom). Peniaze zobrali a dokoncovacie prace uz nespravili, majitel sa stale vyhovaral a uz sa vobec neozval!
Odpovedať
Neskoro. :( Rovnaká skúsenosť.
Odpovedať
Dobrý deň, zajtra by mi mala táto firma ísť montovať zárubne a dvere. Aké nedostatky mali, keď ich montovali u Vás? určite im nezaplatím, kým všetko nedokončia - podľa info vyššie. Na čo iné si dať prípadne pozor?
Odpovedať
Neplatiť dopredu. Priebežne kontrolovať stav a upozorňovať v prípade nedostatkov. Robiť si fotodokumentáciu. Chudého vždy dotiahnuť na miesto, nech sa vyjadrí k výsledku on. Doporučoval by som komunikovať minimálne emailom - všetky nedostatky + fotodokumentácia. Ale to všetko sú len poistky, keď niečo dobabrú, čo potom. Ale čo urobiť, aby nič nedobabrali...
Odpovedať
@ivienka @ivienka Dobry deň, rad by som sa vyjadril k tomu co pisete. Ze zle osadené zarubne. Neviem co bolo zle nakolko ste mi to dnešného dna nedali vediet a dozvedel som sa to az teraz ked si citam toro forum. Aby som sa vyjadril k danemu problemu. Otvory na zarubne ste mali velke(vysoke) mi sme osadili zárubne a potom majstri co u vas pracovali vyplnili otvor a tak zapenili montaznou penou, ze sme to museli opravovat. Druha vec je ta ze ste mali zle objednane 2ks zarubni a ked Vam prisli cca po mesiaci az mesiaci a pol tak som mal zdravotne problémy a nemohol som prist. Je mi nesmierne luto ze ste z našou pracou nespokojny no nebranim sa zavady odstranit.
Odpovedať
@mirkovacik Dobry den, bohuzial neviem kto ste ale bol by som rad keby ste napisali s čím ste neboli spokojny alebo mi zavolali a nemam problem odstranit zavady.
Odpovedať
Dobry den pan Chudy, to ma prekvapuje, ze po 7 mesiacoch sa ozyvate, ze ste ochotny opravit zavady! Naposledy sme mali kontakt v aprili, kde ste mi slubili,ze sa buduci tyzden ozvete ....uz mame jul. Zarubne nam musela opravovat (to co ste vy osadili,sa vysuvalo), tak isto aj osadit tie 2 zarubne a polozit zvysok chybajucej podlahy ina firma. Ze ste mali zdravotne problemy pred Vianocami, som chapala, ale Vy ste ani pred Velkou nocou neboli schopny prist a vyhovarali ste sa, slubovali a slubovali, ze pridete, z tyzdna na tyzden ste nas vodili za nos. Aj napriek tomu, ze sme Vam zaplatili za osadenie zarubni dopredu. Okrem toto, dobre viete, ze listy, ktore ste lepili na stenu sa odliepali a bolo treba to opravit ... je mi luto, ale takto si dobre meno firmy nerobite.
Odpovedať
@ivienka je mi nesmierne luto,ze ste s nasou pracou nespokojna, vzdy sa snažíme pracu vykonat odborne a kvalitne. Este sa vyjadrím k tym listam. Problem nastal tym ze listy boli skladovane vo vlhkom prostredi a po nalepeni do vykurovaneho priestoru sa zacali ohýbať co mi samozrejme nevieme ovplyvniť. Este raz sa chcem ospravedlnit za vzniknute problémy a nedostatky. V pripade ze sa este vyskytne niaky problem ma prosim kontaktujte a dany problem sa budeme snazit odstranit k vasej spokojnosti. Co sa tyka penazi za prace ktore ste sme nevykonali Vam samozrejme vratim.
Odpovedať
Listy boli skladovane v tom istom prostredi ako cela podlaha - vo vykurovanou prostredi v dome. Na miestach kde ste dali lepislo suvisle - ciarou, sa neodlepovali, tam kde ste sa ponahlali a dali den kazdych 20 cm lepidlo sa odlepovali. A nejde len o peniaze za pracu, ktoru ste nevykonali, ide aj o opravu, ktoru sme museli zaplatit inej firme ... Prajem pekny den!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?