Prírodný kameň do obývačky

Chceli by sme do obývačky na jednu prázdnú stenu dať jeden pás prírodného kameňa, ale ked pozerám tie ceny, tak je to neuveritelne drahe. Viete niekto poradiť, kde majú normalnejšie ceny prírodných kameňov?:)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež budeme obkladat dom prirodnych kamenom,sice nie všade,ale cenu treba akceptovať okolo 50€/m2 je OK je to kvalitny material a odlisuje sa kvalitou a cenou od rôznych sadrovych a betonovych imitacii ktore vyzeraju teda strasne,takze treba akceptovat cenu,alebo kupit lacnu umelinu "kameň". Pozri vyber od pána Molnára z DS,seriozny,kvalitny a siroky sortiment v dobrych cenovych reláciach.
Odpovedať
no tie umele, to je katastrofa. vyzerá to velmi zle, preto chceme prirodny... a tak okolo tých 50 ked sme pozerali, tak to bolo asi najlacnejšie čo sme našli. Dakujem, pozriem jeho výber..:)
Odpovedať
Profilova fotka
@smrlak @bluen suhlasim, pan Molnar z Ramolstone ma velmi pekne veci...
Odpovedať
Profilova fotka
pána Molnára tiež odporúčam (mal aj tu na MS albumy, my sme si ho našli už skôr :-))...aj vypočuť si ho aj jeho rady-napr. ako majú byť robené rohy pri obklade kameňom (mnohí odborníci to robia ako im ich morbídny mozog radí :-( a nie na 45 st.skosenie)
Odpovedať
Tak určite to nie je lacná záležitosť. Tie kvalitnejšie kamene stoja od 40 - 50,-€ za viac sa to už neoplatí kupovať + lepidlo k tomu + práca cca. 10 - 15,-€ na m2 Predajňu určite nájdete, len treba sa trochu pokukať. Ja som pobehal celý BA a TT kraj :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?