Odpoveď na príspevok od ertezet:
Čaute, toto je podlaha v sprche. Voľakedy mi ju r… @ertezet som sice len "komentator" :D, ale ako znie ta dlazba na poklop?Odpoveď na príspevok od gashtaan:
@ertezet som sice len "komentator" :D, ale ako zn… @gashtaan si komentator, ale veľmi dobrá otázka...klepem okolo a zvuk je taký ako po celej podlahe...Odpoveď na príspevok od ertezet:
Čaute, toto je podlaha v sprche. Voľakedy mi ju r… @ertezet niečo podobne na totoOdpoveď na príspevok od ertezet:
@gashtaan si komentator, ale veľmi dobrá otázka..… @ertezet myslel som ci to neznie duto... ak ano, vysvetlovalo by to popraskanie sparovacky a oprava jej samotnej by nebolo dlhodobe riesenie.Odpoveď na príspevok od eurofuser:
@ertezet niečo podobne na toto @eurofuser skvostne... skoro by clovek neveril ze to niekto "dokaze"Odpoveď na príspevok od richard71:
@eurofuser skvostne... skoro by clovek neveril ze… @richard71 bežna vec pre EU. pojem - estetika, prazdny zvuk pre nosičov "europskej mentality". spravene to bolo asi za €7/h.Odpoveď na príspevok od mgx:
@ertezet ak pod dlazdicami nie je hydroizolacia, … @mgx bez hydroizolácie ju používame hádam aj 9 rokov...Odpoveď na príspevok od gashtaan:
@ertezet myslel som ci to neznie duto... ak ano, … @gashtaan nie, neznie to dutoOdpoveď na príspevok od ertezet:
Čaute, toto je podlaha v sprche. Voľakedy mi ju r… @ertezet A ja som rýchle rozklikával túto tému, lebo so záujmom som chcel čítať o praskajúcej škárovke v sprche. Aj som si kladol otázku, že čo tam robí škárovka/sparovka (?), ale reku, ľudia sú dnes schopní všetkého. 🤣Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Ked neznie duto tak sparovacku vysparkaj povysava… @wolodymyr presne toto som sa chystal napisat tiez. vsak uplne jednoducha vec. co za veci tam chce kto vymyslat zbytocne.Odpoveď na príspevok od domin372:
@wolodymyr presne toto som sa chystal napisat tie… @domin372 skôr možno aj názor na to, že pod obkladom nie je hydroizolácia, prípadne názor na vaničku..?Odpoveď na príspevok od ertezet:
@domin372 skôr možno aj názor na to, že pod obkla… @ertezet A chce sa ti to celé prerábať? Ponúkli ti najrýchlejšie a najjednoduchšie riešenie 🙂 Ak to máte takto spravené, ja by som za vaničku nemenila.Odpoveď na príspevok od jan45:
pzrite na temu roztieraciu transparentnú izoláciu @jan45 tá rozrotierateľná transparentná izolácia by sa teda natrela po celom obklade aj rohov kde je silikón...ak som to dobre pochopil? Akú to má prilnavosť? Držalo by to na obklade? Čo v prípade poškodenia, stačí opäť pretrieť? Máte s tým skúsenosti?Odpoveď na príspevok od ertezet:
@jan45 tá rozrotierateľná transparentná izolácia … @ertezet skúsenosti nemám, natiera sa špárovačka. a vyplňa sa vypadnutá hmota, tento pricíp sa používa dlhšie, záleží na vlastnostiach, prilnavosti, schopnosti vytvoriť film a súčasnej penetrácii.