Odpoveď na príspevok od dan8181:
Wedi doska alebo kerdi board. Nie sú nasiakave, n… @dan8181 to nepoznam, prave som to pozerala, vyzera to zaujimavo...Mate s tym aj osobnu skusenost ? dakujemOdpoveď na príspevok od anela9:
Ahojte, chcela by som takuto "policku" v sprche a… @anela9 neviem, aké máte steny, ale ak murované, dal by som tam poličku z porobetonou.. dá sa potiahnuť ako odskok až po zem, ale to je zbytočné.. ja by som urobil na zadnej stene dve malé rohové poličky.. samozrejme vkusne obložené, olištované. aby nezavadzali pri sprchovaní v exponovanom priestore.. v rohoch by to nevadilo.Odpoveď na príspevok od anela9:
Ahojte, chcela by som takuto "policku" v sprche a… @anela9 tiež som to musel riešiť, bo na druhej strane máme "technickú" miestnosť, kde je na potvoru skrinka s rozdelovačmi na podlahovku a obklad by sa musel lepiť na plechovú skrinku. Obmuroval som to Ytongom a nad to som nalepil ďalší Ytong, aby vznikla nika s rovnakou výškou ako obkladačka.Odpoveď na príspevok od anela9:
@dan8181 to nepoznam, prave som to pozerala, vyz… @anela9 áno, používam to niekoľko rokov. Wedi má aj suchý systém pre vaničky. Poprípade robí sa podklad ak je neviditeľný zľab ( podstate nemáte žľab a podlaha sa nespaduje. Toto bolo z toho prikladám foto. Pre mňa to je o rýchlosti aby som vedel nanášať izoláciu a nemusel čakať na vyzretie.