Oprava prasklín v betónovej dlazbe – riešenie?

Ahojte strechari, Idem si k vam po radu. 2 tyzdne dozadu robili dlazbu, a v jednom Lkovom kuse vznikla trhlina. Je dost mozne ze z kurenia, sme montovali tepelko a pustili sme ho do susiaceho rezimu. Poter bol robeny v aprili, jedna sa o beton. Ten susiaci program sa pustil len preto, lebo parketari namerali hranicnu vlhkost, a povedali ze nech to radsej na tyzden pustim. Otazne, obkladaci mi ju vymenia, ale ze radsej by ju spravili z 2 kusov. A ja sa teraz pytam. Je moznost nejako sikovne tu trhlinku zapucovat ? Uz som aj zenu presvedcil ze radsej zapucovat ako menit, predsalen, chcem minimalizovat nejake vedlajsie poskodenia. Trhlina na dotyk nieje citelna, len vizualne, ako vlas. Jedna sa o gresovku 120×60
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od aen:

Ahojte strechari, Idem si k vam po radu. 2 tyzdn…
Len mala oprava, beton v nadpise je zavadzajuci, jedna sa o betonovy dekor, preto som to tam napisal, ze ci su nejake pripravky vna zapucovanie v takej farbe
Odpovedať

Len mala oprava, beton v nadpise je zavadzajuci, …
@aen ked su ochotny ti ju vymenit, tak ani nerozmyslaj, ale s najvacsou pravdepodobnostou ti tam streli znovu...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

@aen ked su ochotny ti ju vymenit, tak ani nerozm…
@rkorba preto navrhli 2 kusy, co mne sa az tak nepaci. Neviem co vsetko vymena dlazdice obnasa, ci tam potom nebude vidno nejaky spoj v sparovacke atd. Preto by som mozno radsej pristupil k nejakemu rieseniu, tak aby dobre bolo :)
Odpovedať

@rkorba preto navrhli 2 kusy, co mne sa az tak ne…
@aen bud to zle nalepili, alebo yam je diletacka, alebo bolo pnutie v dlazbe, alebo ich kombinacia. Je to citlivy detail, pricom tu prasklinu uz neopravis. Dohodni sa s nimi, nech ti to opravia po prvej vykurovacej sezóne , asi toho bude viacej ;-) :-(
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

@aen bud to zle nalepili, alebo yam je diletacka,…
@rkorba no nepotesil si ma, takychto detailov mame po dome asi 20 😅
Odpovedať
Profilova fotka
Mozno keby najprv v rohu vyvrtali dierku a az potom rezali Lko by to nemuselo prasknut.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?