Odpoveď na príspevok od aen:
Ahojte strechari, Idem si k vam po radu. 2 tyzdn… Len mala oprava, beton v nadpise je zavadzajuci, jedna sa o betonovy dekor, preto som to tam napisal, ze ci su nejake pripravky vna zapucovanie v takej farbeOdpoveď na príspevok od aen:
Len mala oprava, beton v nadpise je zavadzajuci, … @aen ked su ochotny ti ju vymenit, tak ani nerozmyslaj, ale s najvacsou pravdepodobnostou ti tam streli znovu...Odpoveď na príspevok od rkorba:
@aen ked su ochotny ti ju vymenit, tak ani nerozm… @rkorba preto navrhli 2 kusy, co mne sa az tak nepaci. Neviem co vsetko vymena dlazdice obnasa, ci tam potom nebude vidno nejaky spoj v sparovacke atd. Preto by som mozno radsej pristupil k nejakemu rieseniu, tak aby dobre bolo :)Odpoveď na príspevok od aen:
@rkorba preto navrhli 2 kusy, co mne sa az tak ne… @aen bud to zle nalepili, alebo yam je diletacka, alebo bolo pnutie v dlazbe, alebo ich kombinacia. Je to citlivy detail, pricom tu prasklinu uz neopravis. Dohodni sa s nimi, nech ti to opravia po prvej vykurovacej sezóne , asi toho bude viacej ;-) :-(Odpoveď na príspevok od rkorba:
@aen bud to zle nalepili, alebo yam je diletacka,… @rkorba no nepotesil si ma, takychto detailov mame po dome asi 20 😅