Mapei Fuga Fresca na Ceresit Škárovačku

Zdravím, Máme medzi obkladom Ceresit škárovačku ktorá mala byt antracitová, ale jak vyschla dosť zbledla. Nie je to moc pekné v kombinácii s tmavým obkladom. Našiel som produkt Mapei Fuga Fresca ktorý by mal tú škárovačku pekne zfarbiť na tmavo, ale nie som si istý či to bude držať na Ceresit keď je to výrobok Mapei. Máte s tým niekto skúsenosti? Ďakujem.
Odpovedať
@jan260 nemal by to byť problém. Stále je to len cementiva škárovačka. Osobné neverím že fuga fresca bude taká ako očakávate...
Odpovedať
neviem ti poradit ci to bude drzat, osobne by som to nedaval. ja som teraz robil skarovacku v sprchovom kute na chalupe a tiez mi to zbledlo. nevedel som preco, ale problem bol v zlom umyti po skarovani. teraz som vymienal prasknutu obkladacku a po zaskarovani som to umyval molitanovym hladitkom 4x v 20 minutovych intervaloch. Tvari sa to, ze farba je taka aku som chcel, ale ked sa poriadne z blizka pozriem tak je tam vidiet velmi slaby biely povlak. Ak ti fakt mozem poradit, vyrachaj to multitoolom a sprav to nanovo. KLudne aj tou Mapei skarovackou, ja osobne uz Ceresit skarovacku nechcem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?