Kde kúpiť naozaj kvalitnú dlažbu a obklad?

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť, kde nakúpiť kvalitný obklad a dlažbu? Máte nejakých overených predajcov resp. štúdiá, kde je 1. trieda kvality naozaj 1. a nie nejaké nepodarky prebalené v krajšej krabici? Najlepšie Nitriansky kraj, ale za kvalitou môžeme aj cestovať aj ďalej 🙂 Ďakujem.
Odpovedať
Tak kvalita bola vzdy najlepsia v SIKO. Fakt je ze na slovensku je problem kupit kvalitu napriek tomu ze 1m je 30+€
Odpovedať
Profilova fotka
@felicitab super výber a myslím si že dobrá kvalita je ingema alebo Siko
Odpovedať
@profistavbari tiež odporúčam Siko. Inak jednu dlažbu som kupoval v Poľsku. Úplne rovnaká bola v Rašub za 18€/m2 u Soukupa 25€/m2 a v Poľsku prosím pekne za 12€/m2. Presne ten istý typ, rovnaký EAN. (ale na druhú stranu, toto bola jediná dlažba pri ktorej som videl taký rozdiel) chcem tým povedať, že nie vždy cena hovorí o kvalite dlažby. Rako je tuším celkom fajn značka.
Odpovedať
Ja som kupoval tubadzin v ingeme
Odpovedať
@felicitab pozri glosik.sk
Odpovedať
@felicitab my sme kupovali väčšinu v Siku ale velkoformat v NR v predajni Laitalia, majú original stránku a aj na fb, je to len taka maličká predajňa na Zobori a za nás spokojnosť 🙂🙂
Odpovedať
Skor ide o znacku/vyrobcu, nie predajnu. Dalej material - keramika/gres, PEI, prefarbeny crep,... Kupit to mozes tam, kde je naj. cena. Kazdopadne SIKO vie dat velmi zaujimavu zlavu, ak kupujes u nich kompletku... Pokial si vyberies nieco od RAKO, este lepsie sa da nakupit priamo u nich na zivnost, tiez nad urcitu sumu...
Odpovedať
Rasub, co nieje tam Siko. Co sa mi ale nepacilo ked som objednaval obklady/dlazby bol fakt, ze aj ked maju vsetci vsetko skladom, po objednavke ti moze dojst mail ze dany produkt sa uz nevyraba. Este by som pochopil obchod slovenskeho typu, tzn vsetko mame skladom, ale realne objedname ked dojde objednavka od zakaznika, ale drzat v ponuke vzory ktore uz realne kupit nevies je trocha privela.
Odpovedať
Ďakujem vám všetkým. @zefe Ďakujem. Áno, viem, že ide hlavne o značku či materiál. Len som čítala vo viacerých diskusiách, že v niektorých predajniach vydávajú dlažby či obklady 2. triedy za triedu 1. A rada by som sa takým prevádzkam vyhla.
Odpovedať
My sme kupovali v Keramike Soukup, znacky Rako, Porcelaingres a Marazzi. Ide skor o znacku ako o predajcu.
Odpovedať
My ideme brat dlažbu aj obklad z rasubu, pridám recenziu.
Odpovedať
My sme kupovali v Ceskej keramike (siet My Bath). I.a triedu V&B aj Rako (ano, bolo to na stitku na skatuliach)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kvalitne dlazby dodava aj firma Beneva a su z Nitry.
Odpovedať
Na Slovensku nikde.
Odpovedať
@kejsix Pises uplne hluposti, vacsina kvalitnych vyrobcov ma zastupnie aj na slovensku.
Odpovedať
https://www.inceram.sk/obklady-a-dlaz...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja som prekvapená tými odporúčaniami na Siko. Tiež som sa tam vybrala za kvalitou a bola som teda veľmi sklamaná z ich showroomu... pri vystavených kójach, vzorkách málo popiskov, bez názvu dlažby, bez uvedenia výrobcu, bez uvedenia ďalších rozmerov série, hrúbky, bez uvedenia vlastností dlažby (protišmykovosť, mrazuvzdornosť, rektifikácia, gres vs črep a pod.). Na všetko sa tam musel človek chodiť pýtať obsluhy a tá tiež hneď nevedela, musela hľadať v počítači a donesú Vám na odtrhnutom papieriku dve slová názvu a sami si máte hľadať doma na internete. Chceli sme od nich komplet zariadiť kúpeľňu na kľúč v holobyte a veľmi malý záujem o zákazníka... mamina si od nich tiež kupovala kúpeľňu a pri veciach na objednávku často nebol dodržaný termín... čo jasné, môže sa stať zvlášť dnes, ale z ich strany žiadna komunikácia, že to bude meškať, nič, sama sa musela chodiť informovať. Proste som nadobudla dojem, že oni robia hlavne zazmluvnené štandardy do developerských projektov, to je ich hlavný zákazník a my obyčajní jednotlivci pre nich nie sme zaujímaví....
Odpovedať
A pritom ceny Siko nemá vôbec nízke, keď porovnávam rovnakú položku s napr. internetovými obchodmi. Brala som to tak, že v tej cene človek pripláca za služby, ale teda, za mňa sklamanie. Bola som potom aj v Soukupe a úroveň predajne o niečo lepšia. Potom som zašla do menších kúpeľňových štúdii v R1 centrum v Bratislave, no a to bolo nebe a dudy! Napr. A-Keramika CERSA. Perfektná predajňa. Každý výrobca má u nich osobitné oddelenie, tam každá séria na vystavenom paneli má uvedenú cenu za každý rozmer, prehľadne uvedené všetky dostupné rozmery, na obrázku vždy vizualizácia, ako vyzerá dlažba položená na veľkej ploche... personál milý, ochotný, fundovaný. Výber neuveriteľný, také dizajny som nikde inde nevidela. A keď som od nich objednala dlažbu, ktorú majú aj v Bauhause, tak cenový rozdiel minimálny. Rovnako susedná predajňa MAAG. Showroom podľa mňa taký chudobnejší na vystavené vzorky, ale personál perfektný, okamžite mi zistili na mieste skladové zásoby a cenu série u talianskeho výrobcu, ktorú konkrétne ani nemali uvedenú v ponuke, vedúci predajne plinule v telefóne po taliansky. Na správy mi odpovedal aj o 11tej v noci, opakovane potvrdzoval naskladnenie v Taliansku... a cena tiež priaznivá, žiadna vysokohorská prirážka 🙂 Ešte jednu dobrú skúsenosť máme s proklientskm prístupom, a to s KERADO, resp. lacne-kupelne.sk v Pezinku. Pani nám našu zásielku mozaiky obtelefonovávala počas celej cesty zo Španielska, aby dozrela, že to ozaj naložili a prepravili podľa sľúbeného termínu, komunikácia na jednotku. A ceny zvlášť na RAko a Marazzi maju perfektné. Pre mňa je toto dôležité, lebo rovnaké značky predáva kopa predajcov... rozdiel sa ukáže, keď dodávka mešká, treba niečo reklamovať a pod.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?