Dovoz tovaru z Pakistanu - mramov, sol

Ahojte, plánujem doviezť onyxovú dlažbu z Pakistanu, umývadlá... + himalajsku sol /tehly/ na vybudovanie solnej jaskyne. Ceny mám s výrobcom dohodnuté viac-menej super. Doprava do Hamburgu 750 dolarov za kontajner. Viete mi poradiť ako postupovať, keď to už bude v Hamburgu? Ako to preclieť a dostať z prístavu na SK? Viete mi poradiť firmu? Ďakujem :) Ak by niekto niečo chcel pridať do kontajnera - pošlem link, detaily :) Onyxová podlaha 65 dolarov za meter stvorcový :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lanugo odpoveď by si mohla nájsť v nejakej špedičnej firme.
Odpovedať
@lanugo Firmy co vozia kontajneri ti ho dovezu az k tebe, neries len pristav daj si to nacenit k tebe. Kombinovat to je zbytocna komplikacia
Odpovedať
@lanugo Tak ako píše Pán Poliačik niektorý prepravcovia určite robia aj preclenie ak sa ich nato popýtaš. Skús prepravcov ako GEFCO, DBSCHENKER alebo Geis Parcel SK s tými to som mal dobré skúsenosti keď som dovážal tovar zo zahraničia ,rozdiel bol iba v cene.
Odpovedať
@lanugo Len si ešte poriadne zisti ,či všetky tie veci čo objednávaš môžu byť aj dovezené na SVK aby si nebola prekvapená.
Odpovedať
Profilova fotka
@lanugo Gebruder Weis
Odpovedať
prepravca odporúčam cargo partner BA... pomôžu aj s preclením
Odpovedať
Ďakujem všetkým za rady :) tak skusim špedičky
Odpovedať
a neviete kde zistím, či je možné daný tovar doviezť na Slovensko? Ale myslim, že by to malo byť ok : ved onyx a mramor sa dováža, ako aj himalájska sol .)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?