Chcela by som sa podaliť o skusenosť so "stavebníkom" Erdelyim
Anonymný autor
Autor diskusie
15.10.2025
Dobrý deň,
akurát rekonstruujem a rada by som sa s vami podelila o zažitky s jedným stavebníkom, ktorý rád berie zálohy ale akosy nerád pracuje. Okrem nedodržania termínu, pokašľal všetko čo sa dalo. Nivelačka 2 cm rozdiel, položenie dlažby 1 cm rodziel, obklady v kúpelke bez hydroizolacie, "zarovnanie" steny 2 cm rozdiel. Kúpeľnu obložil polysyrenom aaaatttďddddd. No čo vám poviem, a ešte arogantný ako voš
z niektorych fotiek neviem, co chcete povedat. Jedna sa o hodne staru nehnutelnost, taku kikiriki, urcite tam je kazda stena kriva aj podlaha. Na fotkach nie je ziadna hotova praca, su to len akoby zaciatky nejakych prac - vyspravky, vyrovnavacky, .....V kazdom pripade som chcel napisat, ze na internetovych diskusiach nic nevyriesite. Vsetko sa deje na mieste (stavbe) - dohodou, zmluvou, kontrolou, diskusiou .....proste so zhotovitelom. Ak to nie je mozne, alebo sa nedrzi dohody, treba ho vyhodit.
Anonymne prispevky su nestastny krok, davaju priestor neobjektivnemu ociernovaniu. Taketo prispevky su vacsinou neobjektivne a niekedy postradaju aj logiku. To vsak nemusi byt pripad tohoto konkretneho.
Vo vsetkych FB skupinach, kde povolili priadavie prispevkov anonymne klesla sledovanost, klesol pocet clenov a hlavne sa znizila aktivita a interakcie. Clenovia skupin odmietaju odpovedat na anonymov. Nie je to moj nazor je to nazor odbornikov z IT sektora, ktori to spozorovali na zaklade merani.