Akú špárovačku použiť na terasu?

mam terasu pri byte (nekrytu) a poztrebujem poradit aku sparovacku pouzit aby vydrzala. Hlavne aby vydrzala po krajoch pri stenach a dverach na terasu kde mi popraskala a uz povypadavala. Je lepsie pouzit sparovacku alebo nejaky silikonovy tmel? No a to´iste by som potreboval na celo terasy a balkonu. Na cele bolo naneseny nejaky beton s lepidlom ktory sa samozrejme zacal lamat a drvit. Co na celo balkonu kadieal steka voda a podobne?
Odpovedať
@andrejo urcite tmel nakolko tam je ina roztaznost materialov a tmel to lepsie znasa leboje pruzny. celo balkonu staci natret farbou na beton ale tvoj problem je v tom ze nemas spraveny okapovy nos...robi sa to z plechu alebo z dlazby je na to taka zahnua ako na shcody podobna. mozes tam dat cokolvek aky kolveknater ta voda ho znici. nesmie dopustiti aby ti voda stekala po tom.
Odpovedať
@andrejh0 no ja mam ten plech ale pod tym takze to asi nic neporiesi aj ked to budem stale opravovat. Jedine mozno narezat aj tam dlazbu a oblozit to dlazbou. Potom budem z casu na cas len spraovacku doplnat. No ten silikonovy tmel som si aj myslel ale jede som tam pouzil a ten popraskal po 2 mesiacoch. Dal som zial na odporucanie uja predavaca z jedneho cerveno zlteho obchodu.
Odpovedať
@andrejo aha pod plech no su farby na beton take plasticke robi ich mapei. od nich mam aj jeden nater n abeton v pivnici a ten nerozpletla ani techniky beznin co sa mi vylial. skus ten ale su sialene drahe ale na tak maly kusokto staci. aha ten obchod...tam by som rieisl tmel drahsi kvaltinejsi a hlavne do takych podmienok lebo vacdian tmelov je na interier
Odpovedať
diki pozrem mapei. inak trochu pomimo ale myslis ze mapei by som mohol pouzit aj na betonovu podlahu v garazi?
Odpovedať
@andrejo jasne ...asi minuly tyzden som do jednej garaze navrhoval uzatvaraci a pojadzovai anter od mapei. cenu radsje nchci vediet hrozne vysoka ale kludne mozes dat ho tam a nemusi byt od mapei ale hlavnenech je otervzdorny a voci ropnym latkam ododlny. cena je cca na 20m2 asi 25€
Odpovedať
@andrejh0 no 25€ na moju garazovu podlahu je v pohode. Ak to vydrzi 2-3 roky tak to nieje az takae hrozne. ja budem radsej brat to mapei lebo ohladom jednej farby som sa este bavil z predajcom a tam priamo clovek z tej firmy povedal ze to nemam sancu natriet tak profesionalne aby ta farba spravne chytila lebo ze je prehnane citliva.
Odpovedať
@andrejo potom by som s amozno pre zaujimavost pzorel na plasovy mater ale to je ina suma. v rozpcote co mame to vychadza na m2 45€ ale to je ine kafe....to ti v pohode bude stacit
Odpovedať
@andrejh0 diki za poradenstvo .. ide sa setrit na nater. Vyzera to tak ze asi len celo balkonu a ten silikonovy tmel budem riesit teraz. Nater garaze asi budem riesit az na bud. rok po zime.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?