Oplatí sa vymeniť panelákový byt za novstavbu v Bratislave

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa Vás opýtať na skúsenosti po prípade že čo si o tom myslíte. Mám panelákový byt 2 izbový 60M2 samozrejme dispozícia je 2 izby plus kuchyna do Lka. čiže dá sa prerobiť na 3i s odretými ušami. Alebo to mám predať a doplatiť a kupiť 2i byt max 50 m2 ? Lebo ide mi o to že tie byty sú čisto na prenájom. S lokalitou kde sú súčasné byty som spokojný a nemám potrebu to meniť. Ale láka ma teoretické väčšie zhodnotenie hodnototy bytu. Lebo kebyže kupim novostavbu tak že dám zálohu a až o 2 roky doplatím tak je to zaujímavé podľa mna. Čo si o tom myslíte ? Ďakujem. S pozdravom Tomáš
Odpovedať
a ked ti zle poradime prides nam za 3 roky vynadat? Toto si musis ty prepocitat. Netusim o akej lokalite sa bavime, ale vo vsetobecnosti plati ze vonava novnostavba sa lahsie prenajima, ale ci vies prenajato 30% drahsie aby sa to oplatilo si musis spocitat ty. P.S. niektore novostavby su na miestach kde by pred 10timi rokmi nikoho v zivote nenapadlo staviat plus kvalita je tiez celkom pochybna (SDK priecky, atd.).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?