Okno - prosim o radu

Profilova fotka
Chcela by som poprosit o radu. Potrebujeme posunut priecku tak, aby bola medzi tymito dvoma okna. Staci nam zo sadrokartonu. Neotvarave okno potrebujeme vymenit za otvarave. Moja otazka: ako to spravit tak, aby sme velmi nezasahovali do vonkajsej architektury? Existuje plastove okno na mieru s nejakym ako keby plastovym medzikusom?
Odpovedať
Profilova fotka
Ano existuje ... petrzalske panelaky maju tak okno s medzikusom lebo zvonku akoze dvojkridlove a zvnutra v dvoch izbach. Bez burania to nepojde a neotvarave neprerobis na otvarave to len vymena. Pokial zozenies toho isteho vyrobcu tak len jedno okno pokial nie tak obe aby pasoval medzikus.
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr super, diky moc za radu. Vyrobca je Slovaktual tak ich budem kontaktovat a chcela som sa tu predtym poradit, aby som od nich nahodou neziadala nieco co nejde urobit. A je mi jasne, ze sa okno bude musiet menit, mozno aj komplet vsetko ak to inak nepojde.
Odpovedať
Dve okná a medzi sa vkladá rozširovací profil. Ten však bude zvonka vidieť-akoby okná mali na strane medzi sebou široký rám... Toto som pár krát robil v bytovkách keď si majitelia oddelili priečkou kuchyňu a kúpeľňu /bol tam prechod/
Odpovedať
Profilova fotka
@dodok dakujem pekne za radu 👍
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?