Novostavba v BA v blízkosti prírody s terasou prispôsobená životnej úrovni na SR? Dá sa to vôbec ??

Zdravím Vás, chcela by som sa opýtať na názor ak ste na tom podobne ako my :) bývame v Petržalke /2izbák/ staršia novostavba a zvažujeme kúpiť väčšie bývanie tzn. 4 izbový byt. Dnes sme boli pozrieť byty v projekte Vilinki, Tarjanne, Vila Rustica ( tú časť preto lebo tam majú stavať novostavbu Záhradné vily ) sme ochotní dochádzať tzn., ale že v rámci BA nie mimo. Naše lokality sú Devín, Devínska Nová Ves, Dúbravka, Lamač, Petržalka chceme byť v kľude a blízkosti nejakej prírody. Ide o to že nevieme nájsť žiadny rozumný projekt...napr. páčili si nám dlhšie Tarjanne ale pre nás je neakceptovateľné mať 5 m balkon, čo sa týka Lamača veľmi málo novostavieb tam je. Devín a Devínska nová Ves tam sme pozerali aj domy resp. pozemky ale zrejme do toho by sme šli až potom ako budeme vo väčšom byte ako ďaľší level ešte si asi netrúfame...páči sa nám veľmi projekt Slnečnice ( ale iba tie viladomy, ktorých má byť 6) teraz sú prvé dve vo výstavbe, ale zase to ALE obávame sa developer má dosť zlú minulosť ( byty Kramáre, III veže) takisto som tu dosť toho prečítala ohľadne developera (nejaké zmeny v byte si mastne zaplatíte) čistička to je tiež problém ( aj keď toho sa ja až tak neobávam) skôr mi vadia tie dosť vysoké mesačné náklady. Jednoducho týmto mojim príspevok by som sa chcela opýtať viete o nejakom schopnom projekte v Bratislave v tých lokalitách o ktorých som sa zmienila ? Lebo my fakt nič nájsť nevieme samozrejme je to pre nás reaálne tak o 2 roky ale pri tempe stanovania slnečníc je načase si niečo aj zabookovať :) resp. preto to riešim tak skoro :) samozrejme uvítam nejaké zaujmavé projekty aj z iných častí :) okrem Vrakune a Podunajských to fakt neriešime ten smer....čo sa týka Starého mesta samozrejme aj tam by sme radi šli bývať do Horského parku ale tie ceny nie sú reálne pre nás za 4izb. byt ( 350 000 ) aj to je ešte asi málo :( preto hovorím že tie Slnečnice sú cenovo najvýhodnejšie bývať na najvyššom poschodí mať veľkú terasu do 200 000 byť v meste v podstate fakt za tých 10-15 min. si myslím že je fakt fajn, ale všetko má svoje nevýhody a rada by som si svoje bývania vopred zvážila však to nebude investácia na jeden rok :) Ďakujem za všetky Vaše názory :)
Odpovedať
Profilova fotka
Skus Rusovce - Gastanova Alej. Ceny sice neviem, ale ked mas budget 200k mali by ste sa zmestit. Ziadne zapchy, v centre za 10 minut, blizko priroda a stale si v BA
Odpovedať
@barcinka13 ahoj, urcite pozerajte aj mestsku cast raca. vela prirody naokolo. obcianska vybavenost je rozhodne lepsia ako projekt slnecnice, ktory je az za mestom.
Odpovedať
@vovo Rusovce sú určite super :) ale čo sa týka tej gaštanovej aleji bolo to už skolaudované dosť dávno a byty sú stále voľné čiže zrejme tam niečo nie je ok ale ešte sa na to pozriem :)
Odpovedať
@everhard no Rača pre nás určite nie je ideálna býva strašne upchatá lebo všetci mimo BA sa na ňu napájajú čiže tú lokalitu sme tiež vylúčili :) čo sa týka prírody určite to tam je zaujmavé, možno keby fakt tam bol nejaký projekt čo by oslovil by to stálo za zváženie ale čo sa týka projektov moc toho tam podľa mňa nie je
Odpovedať
pozri tento projekt, chodim kazde rano okolo a vyzera to fajn :-) mozno tam maju aj 4 izb byty http://living.hnonline.sk/ponuka_2685...
Odpovedať
Profilova fotka
@barcinka13 no teraz tam stavaju celu budovu... cize to urcite nebude skolaudovane :-). Gastanova Alej je nazov ulice, viem, ze bol aj podobne nazvany projekt, no je tam toho viac... aj melrose a celkovo viac toho...
Odpovedať
@vovo Aha...ja som myslela že myslíš konkrétne projekt Gaštanová alej...ok idem pozisťovať čo máš na mysli ty :)
Odpovedať
@barcinka13 @vovo mal na mysli tieto dva projekty, co sa tyka bytov: http://www.melroserusovce.sk/ponuka_b... http://www.gastanovaalej2.sk/ponuka/g... ale vyzera byt uz vsetko predane, treba radsej zavolat a pozistovat, aky je aktualny stav.
Odpovedať
Odporucam slnecnice..Cisticka nieje vobec citit uz bola aj rekonstruovana na bezzapachovu takze to problem nieje..Mesacne naklady na 2izb su 100-120 eur ..Zlej minulosti developera som sa obaval aj ja,ale ked si precitas nejake fora obyvatelov z 1 etapy slnecnic tak su celkom spokojny a pripadne mensie reklamacie maju vybavene bez problemov..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@barcinka13 Nerozmyslala si nad Záhorskou Bystricou? My prave riesime nove byvanie a mali sme podobne poziadavky - byvanie s peknou terasou v ramci BA, ale za nejaku prijatelnu cenu. No a nakoniec to na 99% vyzera na Zahorsku Bystricu, projekt Limea (www.limea.sk) kde sme si vybrali byt na najvyssom poschodi s velkou vyse 70m2 terasou... A je to pri Malých Karpatach, uzasny vzduch :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barcinka13 v otázke si písala, že ste uvažovali nad Tarjanne. Pozrel som si, aké byty máme ešte k dispozícii a našli by sa posledné 3i a 4i v cene okolo 200 000 €. Nižšie ti posielam linky. Prípadne máme 4i s väčšími balkónmi či terasou v prvej etape Tammi, čo je náš nový projekt nedaľeko Tarjanne. Pripomínam, že oba projekty sú nízkoenergetické a budova D v Tarjanne má i podlahové kúrenie. Tarjanne Dúbravka http://www.yithome.sk/yit_homesk/sear... http://www.yithome.sk/yit_homesk/sear... http://www.yithome.sk/yit_homesk/sear... Tammi Dúbravka http://www.yithome.sk/yit_homesk/sear...
Odpovedať
@dusho @barcinka13 Ku Limee patri aj www.podvrskami.sk - kamarat tam ma maly 2i byt aj so zahradkou (prizemie) - prostredie pekne, prijemny kompromis medzi domom a bytom, ale dost si zanadaval, lebo niektore veci mal sfusovane a musel to reklamovat..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@cache Povodne sme boli pozriet aj byty v tych existujucich bytovkach Pod vrskami, ale ked sme zistili, ze kusok odtial sa stavia Limea, vybrali sme si tam byt, ktory nam vyhovuje. Tam Pod vrskami sa uz len dopredava posledych 5 bytov, takze sa da len to, co zostalo vybrat... Kazdopadne je developer Limea prepojeny na toho Pod Vrskami, tak dufam, ze nam to az tak nesfusuju a bude reklamacii co najmenej. Nevies, ci mali aj nejake vacsie zavady?
Odpovedať
@dusho Zavaznejsie zavady to myslim neboli,ak sa dobre pamatam skor len blbosti co zneprijemnovali zivot, napriklad na WC nemalo odvetravanie spetnu klapku, takze ked sused vetral, tak mu siel smrad dnu. Strasne dlho trvalo, kym to prisli poriesit. Vyrezali do sadracu dieru, aby to vedeli namontovat, namontovali a odisli, nechali dieru. Takze opat reklamacia - pri vybaveni reklamacie nechali dieru v stene.
Odpovedať
Profilova fotka
@cache Tak to "potesi"... No uvidime, nie som naivny, ocakavam nejake nedostatky ako pri kazdej novostavbe, otazne je ci budu zavazne a ci bude developer ochotny ich odstranit... a hlavne nie tak, ako pises, odstranit jedno a rozbit druhe...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?