Horúca

Myš vo fasáde novostavby: Riešenie problému a zodpovednosť developera

Dobrý deň, Deje sa nám taká neprijemná vec.. ako je dlažba na terase pri fasáde je tam taká diera a objavila sa tam myš... Ide o 3 ročnú novostavbu. Moja otázka znie ako sa toho zbaviť? A nemá toto riesit developer? Ďakujem Vám za všetky tipy a rady. Prikladám foto našej modelky.
Odpovedať
Pasce, polka orecha pod nízky zavarovací pohár atd.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fiduska1010:

Dobrý deň, Deje sa nám taká neprijemná vec.. ako …
@fiduska1010 myši ,potkany všetke potvori prežijú všade aj bez vody či vhodnej potravy s jednej môže byť do roka i 100-ka, jeden čas som mal psa ktorý to ihned zacitil a ňuchal všade , stačilo že som ho niekde doviedol a hľadaj myš, ak ju zacítil ihned brechal naučil som ho to na živej myši ktorú som chytil do pasce, od vrchu mala malý otvor kadiaľ vošla ale nemohla von musela sa pustiť od spodu, vypustil na otvorený priestor a hral sa s ňou pokiaľ sa hýbala ako mačka, maška tiež chytala ale nedala znať kde je, akurát vydržala sedieť pri diere, nedala sa ani zavrieť do pivnice
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@fiduska1010 myši ,potkany všetke potvori prežij…
@duzu no my mame tiež psa vo vnútri a ten to hneď vycíti... inak by som to neriesila pokial som si nevsimla psa ako sedi pri okne a vrčí... len otazka znie ci tam mam dat oceľovú vlnu + otravu... či to pomože alebo zavolať rovno nejaku deratizačnú sluzbu?
Odpovedať

Dobrý deň, Deje sa nám taká neprijemná vec.. ako …
@fiduska1010 ... hej, developer je zodpovedný za všetko - aj za to, či sa na strechu vykadí vtáčik...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@fiduska1010 ... hej, developer je zodpovedný za …
@petersd ja nejdem hádzať vinu na developera. Ja sa len pytam nakoľko bytovka je stále v záruke 5 rokov čo sa týka plastu a podobne. Tak nam to bolo tvrdené. Či vobec mam minat energiu a poziadat o nápravu lebo očividne tam nie je nieco dobre spravene kedze myška si tam našla svoje miestečko. Prisla som si po radu nie o polemizovanie :) pekný večer.
Odpovedať

@petersd ja nejdem hádzať vinu na developera. Ja …
@fiduska1010 Kto - čo - komu - povedal, je absolútne nepodstatné. Prečítaj si zmluvu, čo je tam napísané a podľa toho sa zariaď.
Odpovedať
Myši sa prehryzú všelikde. Mali sme kedysi v špajzke - prehrýzli sa z povaly okolo vetracieho potrubia.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Myši sa prehryzú všelikde. Mali sme kedysi v špaj…
@starysomar no veď to sú velmi sikovne. Skusim tam dat do tej dierky tu oceľovú vlnu a uvidim no. Nemam s tym skúsenosť kedže sme spodný byt s terasou tak je to dost neprijemné škriabanie.. prisla som si po radu či niekto nemá s niecim podobným skúsenosť.
Odpovedať
Kvôli inšpirácii si treba pozrieť film Hon na myš.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

Kvôli inšpirácii si treba pozrieť film Hon na myš.
@petersd ďakujem za plnohodnotnú radu, čo má výpovednú hodnotu 0.
Odpovedať
Profilova fotka

@petersd ďakujem za plnohodnotnú radu, čo má výpo…
@fiduska1010 a čo chceš počuť ? len pasce nastražiť a myši vykántriť, modliť sa aby nemali vo fasáde hniezdo, zrazu ich bude 200
Odpovedať

@petersd ďakujem za plnohodnotnú radu, čo má výpo…
@fiduska1010 kúp pasce alebo otravu, no mačky psov tam nepúšťaj, pes mi doniesol domov pascu i s myšou, muselo to byť vonku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?