Kolaudácia domu: Ako dlho trvá rozhodnutie? | Stavby

Dobrý večer, 12.8.2025 sme mali kolaudáciu rodinného domu. Obhliadka bola úspešná, akurát nám dali podmienku, do pol roka dobudovať dlažbu na dvore a vjazd na pozemok. Dnes je 23.9. a stále nám neprišlo rozhodnutie. Vraj je to u vedúcej na kontrole. Stretli ste sa s tým? Za aký dlhý čas od obhliadky vám prišlo rozhodnutie?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od katarina111177:

Dobrý večer, 12.8.2025 sme mali kolaudáciu rodinn…
@katarina111177 individuálne to je. Tu je akurát veľká výstavba a menil sa zákon, takže sa im nakopila robota a známemu povedali že to môže trvať vyše pol roka. U nás to bolo cca 4 mesiace od obhliadky (tento rok riešené).
Odpovedať
Profilova fotka
sústreďte sa na dobudovanie vjazdu, keby ste boli poslai doklad o ukončení, možno by sta mali aj rozhodnutie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jan45:

sústreďte sa na dobudovanie vjazdu, keby ste boli…
@jan45 s firmou sme dohodnutí, no ešte nezačali, vraj majú veľa práce. Zatiaľ máme na dvore a vjazde iba drvený betón. Aký doklad o ukončení myslíte? Mám ho pýtať od firmy alebo budú stačiť fotografie?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marsdm:

@katarina111177 individuálne to je. Tu je akurát …
@marsdm ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Kolaudovali sme 29.7.2025,rozhodnutie prislo do 2 tyzdnov,1.9.ho uz mame pravoplatne. Mame tam taku sviznu rezku pani,pozera podstatne veci. My sme mali vsetko ok.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od siska1313:

Kolaudovali sme 29.7.2025,rozhodnutie prislo do 2…
@siska1313 môžte mi povedať mesto, prosím?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od katarina111177:

@siska1313 môžte mi povedať mesto, prosím?
@katarina111177 patrime pod spolocny stavebny urad Bytca
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od siska1313:

@katarina111177 patrime pod spolocny stavebny ura…
@siska1313 ďakujem, my patríme pod Trnavu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?