Ako sa býva v Bielom Kostole pri Trnave časť Podolky?

Profilova fotka
Dobrý deň, včera sme boli v realitke a páčili sa nám nové domy, ktoré stavia firma PROHOME. Ako sa vám býva v tejto lokalite, prípadne poznáte tú stavebnú firmu ? Ďakujem :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@janeta21 no.... osobne odporucam skor Vyslnie, alebo Parnas, ale zase v cene, akej sa davaju domy na Podolkach na kluc na Vyslni kupis len byt ( ale napr. ak kupis prizemny, tak mas zahradu ako aj v dome) .Jeden domcek hotovy je tak ukazkovy, patri Bartekovej - strelkyni :) je krasny a kvalita prac - ako sme sledovali, je OK:...... Tie byty tam su kvalitne, co sa uz o domoch na Podolkach neda povedať .... teda tie, co stavaju firmy a potom predavaju za cca. 85tis E .,.. v lete sme sa tam boli prejst a ked sme videli, ako je napr.olatovana strecha, z akeho dreva a s akymi fugami.... ako su robene podhlady a celkovo omietky vonkajsie a ako su tam tie domy na seba natlacene, tak veru by som v tom nechcela byvat.... Neviem, ktore domy stavia Prohome ... Su tam domy, co si stavaju ludia sami , tie su OK a potom su tam take akoby radovky z takych akoby panelov... a to je popraskane este za pochodu, uplne priecky v dezolatnom stave uz navonok... a ten material vyzera ako z roku 0 ... Vazne strasne... jedna cast je uz omietnuta,. cite " chyby uz nie su "( su skryte pod omietkou .... Takže ťažko povedat.... byvanie ako take tam nie je zle .. poloha je kusok od TT..ale ak myslis naozaj tie domy na 3-4á pozemkoch, tak tie su kvalitou asi taky nižši standard a sukromie ziadne... mne to pride ako panelak naležato... chod sa osobne pozriet... Okolo dommu 2m zahradky a dost... ani zaparkovat poriadne nie je kde... takze...
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 Zdravím Vás Katrin, veľmi, veľmi pekne ďakujem, že ste si našli čas mi napísať Váš názor ! Takže takto biedne to vyzerá s tou kvalitou. Dám to aj manželovi prečítať. Veru sme sa aj čudovali, že sme na internete nenašli zaiaľ žiadne bližšie info o firme. Konkrétne sa jedná o tieto domy: http://www.streal.sk/reality/rodinny-... Je tam priestor na 22 rodinných domov. My sme si predbežne vybrali 3-izbový dom s plochou 70 m a pozemok 275 m. No uvidím, čo na to povie manžel. Nekvalitný dom určite nechceme. A máte pravdu, pôjdeme sa tam osobne pozriet. Dva domy sú tam už predané a mali by sa, len čo to počasie dovolí stavať. Ešte raz vďaka :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janeta21 nuz, nechcem plašiť, alebo odradzať..Neviem, kto staval tie domy v lete a kto tieto na to linku... mozno je to iny.Podolky su velke......ale fakt sme zostali zaskočení tym prevedenim.. neviem, co sa tyka konštrukcii - murov a tak, to neviem posudit, nebola som tam v tom stadiu, ani vnutri...ale fakt že to ako tam robili tieto vonkajsie casti nas velmi sklamal.... Osobne by som fakt kupila radsej krasny byt na tom Vyslni, su to krasne byty vo vyššom standarde prevedenia prac, su aj zateplene, maju garaže, zahradku :-) Fakt tam si viem predstavit byvat, chodte sa pozrieť :) Su tam na predaj aj hotove domceky, take dvojdomy ako radova zastavba, velmi mile :) Co sa tyka toho linku - no, asi to budu tie co myslim, uz len ta velkost pozemku tomu zodpoveda.. ja sice vzdy hovorim, ze radsej byvat v malom hocijakom domceku, ako v byte, ale ten styl, ako to tam riesia je trochu zvlastny... ved co uz sa da postavit na 275m2??? Tie domy su napr. 4 oprete o seba - vzdy dve steny, alebo min. jednu maju prakticky spolocnu..... Tym setria pozemok, aby aspon tie 3m " predzahradky" na uzivanie a nejake to sedenie vonku mali...... Hovorim, lepsie ako byt, ale neviem... Ide asi aj o narocnost ludi... mozno im to nevadi, mozno my sme len proste narocnejsi ... ale pride mi to take skoro az socialne byvanie ( jeden pan tam mal pred domom budu, vedla nej normalne taku fotelku staru a sedacku z nejakeho asi autobusu a tam si na tom hovel..... a okolo sami trpazlici..... staci takto? Ide podla mna aj o to, kde clovek byva = v akej komunite ludi sa ocitne...... ci chce mat napr. takehoto susuda.... POznam tam samozrejme aj uplne super ludi, co stavaju na Podolkach, krasne domy aj jeden par tu na MS ma tam dom .... krasny, myslim, ze wittner im ho staval. krasny bungalow.. az mi je luto, ze kusok od nich je toto )....
Odpovedať
Profilova fotka
@janeta21 zdravim. Na Biely Kostol som celkom zvedava, co to toam stavaju furt. Asi zvazujete kupu domu z tohto projektu: http://www.postavimedom.sk/sk/realiza... Nebola som tam, neviem, ci setrili na vsetkom, ale na priestore urcite. Tie pozemky su strasne malicke, ziadny dom tam nema normalny dvor (okrem tych dvoch na tych "velkych" pozemkoch). Niektore domy vyzeraju byt len 2m od hranice pozemku - 5m od vedlajsieho domu. Bude to tam strasne stiesnene. Ak sa tam pojdete pozriet, tak si okolo Vasho domceka zmerajte, kde budu zacinat staby Vasich susedov, nech mate predstavu.
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 My zvažujeme kúpu domu na Podolkách III. Zistili sme napokon, že tie nekvalitné domy v Podolkách I. stavala iná firma, ako tá, čo teraz bude stavať. No fakt teraz neviem, či do toho ísť, vzhľadom na malý pozemok. Na väčší zatiaľ nemáme peniažky. Či ešte počkať, našetriť a potom riešiť...
Odpovedať
Profilova fotka
@milotaa Áno, uvažujeme nad takýmto domčekom. Ten náš by mal pozemok 275 m. Najlepšie by to bolo pozrieť osobne. Ak to počasie dovolí :-) Nuž veru, pozemky sú fakt malé, ešte budeme musieť s manželom popremýšľať.
Odpovedať
Profilova fotka
@milotaa male pozemky maju tieto domy na kluc... Inak su tam aj normalne pozemky, individ. vystavba a to je o inom.. ale tieto domceky - ako som pisala.... predzahradka , chodnik asi 20m okolo ( aj to len z jednej strany , lebo z druhej je nalepeny druhy dom ) a to je vsetko.... Tieto na tej fotke, co si dala, vyzeraju ze nebudu nalepene na sebe, ale.... to potom neviem - to fakt budu mat okolo domu 2m miesta dookola, nic viac @janeta21 tak aspon ze to je ina firma, co stavala tieto :) to je pozitivna sprava :) ale pozemok je maly, tam sa vlastne o nejakom pozemku ani neda hovorit :( uz 4á pozemok je maly. a tento nema ani 3 .... hovorim - cinzaky naležato. sukromie žiadne.
Odpovedať
@katrin21 @janeta21 a nebol asi pred tromi rokmi v Trnave schvaleny zakon, ze minimaly rozmer stavebneho pozemku je 400 m2 ? Ci ked uz je to Biely Kostol, tak tam toto nariadenie neplati? (... sa mi to mari, lebo to riesili kvoli Peknemu polu kamarati...)
Odpovedať
Profilova fotka
@trnavacka TRnava mozno , neviem o tom,ale ak , tak BK uz nie je Trnava..... tam plati to, co stanovi obec ako stavebny urad...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Zdravím všetkých, ja mám kúpený 2i byt priamo na Dankou Bartekovou v Bielom Kostole na Podolkách. Náš byt aj celú vystavbu okolo (Podolky 2 a 3) realizuje bratislavská spoločnosť Cere-Invest. Veľmi príjemní ľudia a férové jednanie. Kvalita prác je tiež velmi dobrá. Momentálne je v v našom dome volný už len jeden byt na prízemí.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzony_tt povedz kamosom aj susedom, ze nech im nechodia navstevy cez parnas cez Hlavnu ulicu stovkou ]-( KOpec ludi tam ma male deticky, ktore mozu hocikedy vybenhnut a sme si vsimli, ze odkedy sa byva na Vyslní, hlavne zeleno zlta bytovecka jak sa predala, tak pravidelne hlavne cez vikend tam doslova lietaju auta, v nich mladí chalani a idu fakt min. 90 po ulici.. Ked niekoho zrazia , tak potom co???? Minule take male Suzuki tak letelo, ze hruza..... Okrem toho, mame tam aj mačky, nedavno takto jednu zrazili pred vlastnym domom, lebo ludia nevedia co so sebou, chudak Muro, deti ho uz oplakali..... Ale inak nech sa vam dobre byva, tie bytovky su kvalitne postavene, na rozdiel od tych na Podolkach co je jedno geto a lutujem ludi, co si tam zacali stavat a potom im nasačkovali tie male domce jeden na druhy, co by az tak nevadilo, ale keby videli, ako ich stavali a ake materialy, tak asi by tam nebyvali... Tieto vedla Bartekovej su ina kava, fakt pekne ich robili, pekne zateplili, dokonca aj na tepelne mosty davali pozor, takze kvalitne a pekne su . Nech sa vam dobre byva :) Ty byvas v tom, co BArtekova, alebo v tom zelenozltom?
Odpovedať
Profilova fotka
este dodam, ze tieto domy na Vyslni stavali Holandania, asi preto su aj kvalitne.. ale pocula som,. ze uz to asi predali inemu developerovi a odisli... tak neviem, ako budu postavene ostatne bytovky, ak tak, ako na podolkach, tak konec japonec :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ďakujem :) ano to som si všimol že tam lietajú, a pritom je tam obytná zóna ... :( vela detí, a ľudí celkovo) Ja tam tiež jazdím pomaly (nemám suzuki ale seat :) Co sa týka tej spoločnosti, tak Cere-Invest s .r .o. je dcérou tej holandskej firmy, a co sa týka kvality tak máš úplnú pravdu, veľmi dobre postavené, okná sú 6-komorové profily s izol. trojsklom + kovania Rehau, kotol je Viessmann, celá bytovečka je zateplená 150mm polystyrénom atd.... :) Noo ja byvam (teda budem bývať) v tom zelenožltom s tými dvoma terasami (jedna je moja) a v tom býva aj Barteková, ona býva na prízemí v trojizbovom. Vedľa nás sú dva RD, tie sú na už skoro hotové a tiež predané. Do roka sa má celá naša ulica ( bude sa volať Slnečná) uzavrieť a teda mal by byť už kľud :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dzony_tt pockaj pockaj... Zelenozlty je taky od cesty prvy.. A pokial viem, Bartekova by mala byvat v tom dalsom dvojdome, co ma take drevene oblozenie, nie? .... v tom zelenozltom , co ma nad garažami hore velku terasu s nejakym stromcekom , tam budete byvať? lebo tam vidim pohyb.... Rychlo tam jazdia skor navstevy... si myslim.... akoby si neuvedomovali, ze idu cez obytnu zonu :(, pritom na ulici su stale ludia, lahko niekde spoza auta vyleti dieta na odražadle a co potom.... :-p Ano su zateplene pekne, aj garaž je oddelena od domu, aj ked vyzera ze je spojena, ked to stavali, tak pekne nechali 15cm priestor a ten potom plynule zateplili ( mur domu) a tym a garaz spojila, zaomiekovala, takze vyzera spojena murom, ale nie je :) to je fajn ... aj celkovo je dobre ten dom postaveny..
Odpovedať
Ano prvy od cesty je nas a aj Bartekovej, nasa terasa je ta co nie je pri hlavnej ceste, ta zboku :) A pohyb tam je lebo sme minuly tyzden dostali kluce, tak dokoncujeme kupelk u, podlahy a tak :-D Uz sa tesime kedy sa nastahujeme.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzony_tt ahaaa, tak super :) OK . uz viem .. neviem, preco som si myslela, ze Bartekova je v tom zltsom dome vedla.. hmm.. no nevadi, jasne, pekne podokoncujte :)
Odpovedať
Inak pre viac info maju peknu stranku - www.navyslni.sk Su tam typy objektov, foto z vystavby a situacia ako by mala cela stvrt vyzerat po dokonceni 8-) Pekny den vsetkym
Odpovedať
Este taka otazka, ako mas vyriesenu telku a internet? My mame vo viladome natiahnutu optiku, nemame ale zatial poskytovatela. Kto z operatorov je v nasej stvrti?alebo, co sa najviac oplati? Dakujem vopred :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dzony_tt telku mame Sky link a internet mame od Apokompu, sidlia vedla obecneho uradu, je to wifina... pan Hafrovic. vyhoda je, ze je to mlady chalan v nasom veku a kedže firma je na skok, aj on, tak kedykolvek su po ruke :) Vlastne aj telku nam robili oni..... :) asi vacsina ma od nich :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dzony_tt som ta postrehla, aky usmev si minule hodil z auta, ked sme boli pred domom, len mi neskoro zaplo, ze si to ty, az ked preslo auto a pozeram, ze Seat, tak mi trklo, ze si to ty :) Aj si asi vahal, ci pristavit, lebo si pribrzdil , ze? :-D he he Inak, sympoš, vitaj sused :)
Odpovedať
Ano ano ja som ta videl len som si nebol isty ci si to ty :) ale potom mi to docvaklo tiez :) Usmial som sa, ja sa tam stale usmievam, to miesto je take pozitivne :) Dakujem suseda :)
Odpovedať
Dobrý deň, v mene spoločnosti Progressive Homes, s.r.o., ktorá realizuje výstavbu rodinných domov v rámci projektu Podolky lll by sme radi na margo vyššie uvedených príspevkov uviedli niektoré fakty na správnu mieru. Kvalita prevedenia – pri realizácii sa používajú iba materiály od kvalitných výrobcov. Napr všetky stavby sú a budú vyhotovené z tehloblokov HELUZ STI, okná sú z profilu REHAU, škridloplech (strešná kritina) je značky Satjam, na vnútorné ako aj vonkajšie omietky sa používajú materiály od spoločnosti BAUMIT, atď. V prípade záujmu môžete nájsť množstvo fotiek zo samotnej realizácie na našej FB-stránke: https://www.facebook.com/media/set/?s... Náš partner predaja, realitná spoločnosť ST REAL, s.r.o. pravideľne organizuje dni otvorených dverí, kde Vým budú zodpovedané všetky Vaše otázky. Bližšie informácie môžete získať na tel. č. 0905/740 511 alebo 0901 700 647 Veľkosť pozemkov – filozofia našej spoločnosti, má za cieľ priniesť dostupné, ekologické a úsporné bývanie vo forme vlastných štyroch stien a strechy nad hlavou pre širokú verejnosť. Rozhodli sme sa teda aj pri tomto projekte prispôsobiť veľkosť samotných pozemkov tejto filozofii a poskytnúť tak možnosť vlastného bývania aj zákazníkom, ktorých rozpočet na veľkú záhradu nestačí. Máme za to, že je lepšie bývať vo vlastnom rodinnom dome aj keď s malou záhradou ale predsa s určitým stupňon súkromia ako v bytovke, kde má človek susedov takmer z každej strany. V prípade, ak máte k projektu Podolky otázky technického charakteru, môžete nás kedykoľvek kontaktovať: 0905 535 436 info@postavimedom.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@janeta21 ahoj, ako ste sa rozhodli s byvanim v podolkach? Napises mi do spravy prosim viac? Inac my sme to boli obzriet kde stavia Prohome a mne sa teda vobec nezda zeby tam bolo nieco nekvalitne robene. Dokonca prave cast na vyslni ma nie moc sukromnu polohu a byty a domy su vacsinou projektovane velmi blbo..
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka1611 zdravím :-) nakoniec sme sa rozhodli kúpiť si väčší byt. Aj my sme sa tam išli pozrieť, a vôbec sa nám tam nepáčilo. Mini pozemky :-(
Odpovedať
@janeta21 ano iba niektore domy tam maju vacsi pozemok, pozerali ste aj okolite dediny- špacince, alebo kamennu cestu v trnave?
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka1611 Nie. Svokra býva v Bielom Kostole, tak preto sme mali záujem ísť tam.
Odpovedať
@janeta21 aha a svokra je tam spokojna?
Odpovedať
Profilova fotka
Asi je spokojná, keďže tam býva 40 rokov :-) Ja som tam bývala 3 roky. Celkom sa mi páči tá dedinka. Len škoda, že tam tú škôlku zrušili.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka1611 tam sa to este cele zastavia na Vyslní, teraz je tam len par domcekov.. Tie domy na podolkach, co teraz stavaju tam, tie uz vyzeraju byt OK, ale tie, co su tam tak natlacene na sebe take tie male, smerom na Vyslnie + ta radovka zlta co tam je taka ako durisolove panely, tak to veru kvalitne nie je... @janeta21 tu zrusili skolku? o tom neviem.. ved suseda tu robi tusim v skolke.... to mi je novinka, ze by tu zrusili skolku?
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 jáj, pomýlila som sa, zrušili ZŠ :-) tak to dopadne, keď píšem v rýchlosti
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?