Aké máte poplatky za nízkoenergetický byt?

Profilova fotka
Ahojte. Chystáme sa brať hypotéku na kúpu nízkoenergetického 3i. bytu (novostavby) s vlastným kotlom o rozlohe 76m2 v blízkosti Trnavy. A chcela by som vedieť aké máte asi tak poplatky za energie + ostatné poplatky za približne rovnaký byt. Nech vieme na čo sa okrem splácania úveru môžme ešte pripraviť :-| . Ďakujem.
Odpovedať
nerobte to, kúpte si pozemok a postavte malý domček, víde vás to rovnako a mesačné náklady sú nižšie za dom... aj ked budu vsetci namietat, ze nie, ale sú, o tom ma nikto nepresvedci
Odpovedať
Dobrý večer. Žiaľ, nie všetko, čo firmy označujú ako nízkoenergetické, naozaj nízkoenergetické je. Navrhujem NEDy, takže viem... pri bytoch to bude podobné.
Odpovedať
man presne zauima to iste,podkrovny dom 7x7,podlahove kurenie,sme dvaja,kolko asi budeme platit poplatky? do 16hod sme kazdy den v praci obidvaja. dakujem,fakto poprosim cisla
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ak chcete šetrit do buducnosti určite si nekupujtedom neskutočný žrut penazí človek sa stava pomali otrokom domu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Vlastnime byt v nizkoenergetickom rodinnom dome, dom ma tri bytove jednotky. Kazdy byt ma vlastny kotol na vodu a kurenie plynom. nas byt ma konkretne 100 m2, je podkrovny a byvame v nom dvaja. za plyn sme platili mesacne 52 EUR preddovky, po vyuctovani nam ich znizili na 44 EUR mesacne za elektriku platime 32 EUR mesacne za vodu 10 EUR. na vsetky energie nam uz prisli vyuctovania, takze toto su realne cisla.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?